Mentalist, 23. - 27. rujna

Mentalist 3 - 1
,
hr_HR

Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

2. sezona, epizoda 16 - 17 - 23. rujna

 Dr. Alicia Seberg, vladina istraživačica i znanstvenica (gostujuća zvijezda AMY PRICE-FRANCIS), na poslu biva izložena smrtonosnom otrovu i prestalo joj je samo nekoliko sati života. Pozove Patricka Janea i CBI da pronađu njezina ubojicu.

Patrick Jane, Lisbonica i tim CBI-a pripremaju se da napokon upoznaju
svoju novu direktoricu, specijalnu agenticu Madeleine Hightower (gostujuća i povremena zvijezda AUNJANUE ELLIS-True Blood).

2. sezona, epizoda 18 - 19 - 24. rujna

 Kada nepoznata žena s amnezijom i prekrivena krvlju stane pred auto Choa i Van Peltice, Patrick Jane morat će upotrijebiti sve svoje vještine da otkrije tko je ona, njezinu posljednju lokaciju i zašto je izgubila sjećanje.

Kada zbog neuobičajena ponašanja Patricka Janea sud odbaci slučaj, njegov ljutiti tim mora krenuti s istragom otpočetka.

2. sezona, epizoda 20 - 21 - 25. rujna

 Nakon što je ubijen medijski mogul, Patrick Jane i tim CBI-a istražuju vođu kulta Breta Stilesa (gostujuća zvijezda MALCOLM McDOWELL) koji je možda imao svoje interese nakon što je o njegovoj skupini objavljena negativna priča.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju smrt matematičkog genija. LUCY DAVIS, žena zvijezde serije, Owaina Yeomana, gostujuća je zvijezda i igra ženu žrtve Daphne.

2. sezona, epizoda 22 - 23 - 26. rujna

 Romantične iskre počinju se javljati kada se Patrick Jane i navodna vidovnjakinja Kristina Frye (gostujuća zvijezda LESLIE HOPE) ponovno susretnu dok CBI istražuje ubojstvo karizmatična vođe neprofitne organizacije koja se bori protiv krijumčarenja ljudi.

Usred prvog spoja s Kristinom Frye Patrick, Jane dobije poziv da je Crveni John ponovno napao, no ispostavi se da je riječ o imitatoru. Ali kada Kristina pokuša stupiti u kontakt s pravim Crvenim Johnom, ona i Jane nađu se u velikoj opasnosti u uzbudljivoj završnoj epizodi druge sezone.

3. sezona, epizoda 1 - 2 - 27. rujna

 U premijernoj epizodi treće sezone CBI istražuje otmicu poznatog odvjetnika i lobista, a ravnatelj DLE-a (gostujući glumac MICHAEL GASTON) želi Janea na slučaju. Jane nije siguran hoće li nastaviti surađivati s Jedinicom nakon susreta licem u lice sa serijskim ubojicom Crvenim Johnom s kraja prošle sezone.

Kada se Janeov šogor Danny Ruskin (gostujući glumac KEVIN RANKIN) vrati u grad i uplete u istragu ubojstva, Jane mora istražiti njegovu sumnjivu prošlost i pomoći mu unatoč osobnoj nevoljkosti.

 

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu, na Doma TV-u!Tagovi