Mentalist, 23. - 27. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

14. - 15. ep. - 23. listopada

Uz pomoć Patricka Janea, Cho krene u tajnu misiju prerušen u slatkorječivog muškarca kako bi uhvatio vrhunskog zavodnika i ubojicu s vlastitim setom pseudomentalnih tehnika.

Dok Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo popularne članice ladanjskog kluba, otkriju da je zajednica prepuna tajni, uključujući ljubavne afere i zlouporabu droge.

16. - 17. ep. - 24.listopada
Kada Patrick Jane izgubi vid u eksploziji, mora se osloniti na ostala osjetila u istrazi ubojstva financijskog savjetnika.

Priča o pohlepi i izdaji dovodi Janea u sukob sa skupinom financijera kada CBI istražuje niz ubojstava u odmaralištu u divljini Sierra Nevade.

18. - 19. ep. - 25. listopada
Patrick Jane i tim CBI-a traže osobu koja hipnotizira ljude i govori im koga trebaju ubiti.

Patrick Jane i tim CBI-a idu u Hollywood kako bi istražili ubojstvo filmskog producenta.

20. - 22. ep. - 26. listopada
Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo mafijaša koji je bio u programu zaštite svjedoka.

Patrick Jane koristi svoje mentalne sposobnosti da zavadi osumnjičenike kako bi riješio slučaj bogatog direktora softverske tvrtke koji je pronađen ubijen na svojoj jahti.

22. - 23. ep. - 27. listopada
Patrick Jane mora naći pametan način da uvjeri problematičnu djecu na rehabilitaciji u divljini da mu ispričaju kako je doista došlo do smrti jednog njihovog kolege.

Lisbon strahuje da serijski ubojica Crveni John uvlači Patricka Janea u zamku kada tim CBI-a istražuje ubojstvo mlade djevojke i otmicu njezine sestre blizanke.


 

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi