Mentalist, 2. - 6. rujna

Mentalist, 1. sezona
,
Mentalist, 1. sezona
hr_HR

Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

1. sezona, epizoda 11 - 2. rujna

 Motiviran obećanjem osuđenog ubojice da će mu nakon puštanja dati informacije o Crvenom Johnu, Patrick Jane odluči cijelo svoje vrijeme posvetiti ovom slučaju te napušta CBI da bi dokazao da je zatvorenik nevin.

1. sezona, epizoda 12 - 3. rujna

 Patrick Jane postavi mentalnu zamku kako bi otkrio tko je odgovoran za ubojstvo srednjoškolske football zvijezde koja je ubila mačku lokalne, samoprozvane vještice i time stekla neprijatelja.

1. sezona, epizoda 13 - 14 - 4. rujna

 Dok se čini očiglednim da je zet lokalnog tajkuna umiješan u krađu 50 milijuna dolara vrijedne slike jer je njegovo tijelo nađeno pokraj mjesta na kojem je nekoć visjela slika, Patrick Jane sumnjiči druge, uključujući ruskog naftnog magnata, krivotvoritelja umjetnina i kustosa.

Uz pomoć Patricka Janea, Cho krene u tajnu misiju prerušen u slatkorječivog muškarca kako bi uhvatio vrhunskog zavodnika i ubojicu s vlastitim setom pseudomentalnih tehnika.

1. sezona, epizoda 15 - 16 - 5. rujna

 Dok Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo popularne članice ladanjskog kluba otrovane na koktel-zabavi u njezinu domu, otkriju da je zajednica prepuna tajni, uključujući ljubavne afere i zlouporabu droge.

Kada Patrick Jane izgubi vid u eksploziji, mora se osloniti na ostala osjetila u istrazi ubojstva financijskog savjetnika.

1. sezona, epizoda 17 - 18 - 6. rujna

 Patrick Jane hvata se u koštac s korporativnom Amerikom u priči o pohlepi i izdaji. Ta priča dovodi ga u sukob sa skupinom financijera kada CBI istražuje niz ubojstava u odmaralištu u divljini podnožja Sierra Nevade.

Patrick Jane i tim CBI-a traže osobu koja hipnotizira ljude i govori im koga trebaju ubiti.

 

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu, na Doma TV-u!Tagovi