Mentalist, 2. - 6. listopada

Mentalist 6
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

 6. sez., 21. ep. - 2. listopada

Vremena je sve manje da spase otete prije nego što ih prebace u inozemstvo, no Jane i Lisbon sve su bliže mozgu operacije. U međuvremenu Lisbon mora odlučiti hoće li otići s agentom Pikeom u Washington.

6. sez., 22. ep. - 3. listopada

U posljednjoj epizodi šeste sezone novi trag u starom slučaju zahtijeva od Lisbon da odgodi odlazak u Washington s Marcusom Pikeom, što Janeu daje dovoljno vremena da se napokon suoči sa svojim osjećajima prema njoj i odluči što poduzeti.

1. sez., 1. ep. - 4.listopada

U prvoj epizodi savjetnik Kalifornijskog istražnog ureda Patrick Jane, starija agentica Teresa Lisbon i njezin tim u Palm Springsu istražuju dvostruko ubojstvo supruge profesionalnog golfera i njezina liječnika za koje se čini da je djelo serijskog ubojice s kojim Jane ima neriješene račune iz prošlosti.

1. sez., 2. ep. - 5. listopada

Dok Lisbon i njezin tim istražuju ubojstvo mlade konobarice u dolini Napa, Jane bez znanja Lisbonice organizira vlastitu tajnu operaciju koristeći Van Pelta kao mamac.

1. sez., 3. ep. - 6. listopada

Kada se na plaži pojavi tijelo srednjoškolke, Patrick Jane postavi mentalnu zamku kako bi se njezini prijatelji surferi međusobno posvađali i otkrili što se uistinu dogodilo.


Hit seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi