Mentalist, 18. - 22. studenog

Mentalist 6. sezona
,
Mentalist 6. sezona
hr_HR

Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

6. sezona, epizoda 2 - 18. studenog

Jane otkriva važan trag o Red Johnu dok se tim susreće s četvoricom osumnjičenih: Galeom Bertramom, Reedeom Smithom, Rayem Haffnerom i šerifom McAllisterom. CBI istražuje slučaj softverskog inženjera kojeg je ubio dron.

6. sezona, epizoda 3 - 19. studenog

 

Jane upliće CBI u slučaj u Napi kako bi se mogao pozabaviti šerifom McAllisterom, a Van Pelt i Rigsby se napokon vjenčaju.

6. sezona, epizoda 4 - 20. studenog

 

 

Jane otkriva da je popis lažnih Red Johnova koji je podmetnuo ukraden te CBI uviđa da su navedeni u opasnosti. AUNJANUE ELLIS vraća se kao bivša ravnateljica CBI-a Madeleine Hightower.

6. sezona, epizoda 5 - 21. studenog

Kad je istaknuti član „Vizualizacije“ tajanstveno ubijen, Jane istražuje u nadi da će pronaći trag koji će dovesti do Red Johna.

6. sezona, epizoda 6 - 22. studenog

S posljednjim tragom u rukama, Jane pokušava okupiti preostale osumnjičene da su Red John, Galea Bertrama, Breta Stilesa, Reedea Smitha, Raya Haffnera i Toma McAllistera, na jednom mjestu u nadi da će se dotični napokon razotkriti.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu, na Doma TV-u!Tagovi