Mentalist, 16. - 20. listopada

Mentalist 6
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu, koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

 9. ep. - 16. listopada

Patrick Jane sumnjiči jedinog preživjelog člana jedinice Nacionalne garde za ubojstvo njegovih prijatelja. Da bi to dokazao, odluči se upustiti u tajnu misiju.

10. ep. - 17. listopada

Nakon što vodeći znanstveni istraživač umre od posljedica trovanja, Patrick Jane počne se osobno zanimati za slučaj. Sazna da je glavni osumnjičenik žrtvina supruga i Janeova bivša psihijatrica.

11. ep. - 18. listopada

Motiviran obećanjem osuđenog ubojice da će mu nakon puštanja dati informacije o Crvenom Johnu, Patrick Jane odluči cijelo svoje vrijeme posvetiti ovom slučaju te napušta CBI da bi dokazao da je zatvorenik nevin.

12. ep. - 19. listopada

Patrick Jane postavi mentalnu zamku kako bi otkrio tko je odgovoran za ubojstvo srednjoškolske football zvijezde koja je ubila mačku lokalne, samoprozvane vještice i time stekla neprijatelja.

13. ep. - 20. listopada

Dok se čini očiglednim da je zet lokalnog tajkuna umiješan u krađu 50 milijuna dolara vrijedne slike jer je njegovo tijelo nađeno pokraj mjesta na kojem je nekoć visjela slika, Patrick Jane sumnjiči druge, uključujući ruskog naftnog magnata, krivotvoritelja umjetnina i kustosa.

Hit seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi