.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 13. - 18. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

3. sez., 20. ep. - 13. veljače

Patrick Jane istražuje dva slučaja neuspjele pljačke: jedan koji je završio ubojstvom vlasnika servisa elektronike, a drugi u koji je uključen Donny Culpepper (gostujući glumac DAVID WARSHOFSKY), bivši osumnjičeni kojemu je Jane platio da provali u LaRocheev dom.

3. sez., 21. ep.- 14. veljače

Zatvorski čuvar nasmrt je izboden pred draguljarnicom, a Patrick Jane sumnja da je ubojica jedan od zatvorenika. Istodobno Rigsby u vezi s ubojstvom ispituje svog oca Stevea (gostujući glumac WILLIAM FORSYTHE).

3. sez., 22. ep.- 15. veljače

Nakon ubojstva mlade violinistice Patrick Jane ispituje članove Simfonijskog orkestra Sjeverne Kalifornije. Istodobno Chou auto ukrade snalažljiv mladi džepar.

3. sez., 23. ep.- 16. veljače

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u prvome dijelu finala treće sezone.

3. sez., 24. ep.- 17. veljače

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u drugome dijelu finala treće sezone.4. sez., 1. ep. - 18. veljače

Patrick Jane u zatvoru je zbog ubojstva svojeg neprijatelja te mora dokazati da je čovjek kojeg je ubio doista neuhvatljivi serijski ubojica Crveni John (BRADLEY WHITFORD u gostujućoj ulozi). U međuvremenu Lisbonica inzistira na tome da Van Peltica potraži stručnu pomoć nakon smrti svoga zaručnika detektiva Craiga O'Laughlina u premijernom nastavku četvrte sezone.
 

 

 Tagovi