Mamica, 9. - 13. listopada

Mamica 3. sezona - 12
,
hr_HR

Doma TV premijerno donosi treću sezonu humoristične serije 'Mamica', u kojoj nastavljamo pratiti malu i disfunkcionalnu, ali simpatičnu obitelj. Samohrana majka Christy (Anna Faris) i njezina majka Bonnie (Allison Janney) i dalje se nastoje vratiti na pravi put te omogućiti Christynoj djeci život kakav zaslužuju.

 3. sez., 9. ep. - 9. listopada

Candace sve teže podnosi Christynu sve bujniju vezu s Fredom, dok Bonnie uživa u blagodatima Chrystina hodanja s bogatašem.

3. sez., 10. ep. - 10. listopada

Kako bi izbjegla svog bivšeg dečka, Bonnie odvuče Christy na novi sastanak liječenih alkoholičara, no naleti na svoju bivšu prijateljicu otprije 30 godina, Jeanine.

3. sez., 11. ep. - 11. listopada

Christy pokušava pomoći Julianu, zgodnom, odnedavno trijeznom članu liječenih alkoholičara, no to što je on privlači komplicira stvari. Bonnie iskorištava priliku i odlazi na ekstravagantnu dobrotvornu večeru s Jill.

3. sez., 12. ep. - 12. listopada

Kad Marjorie objavi da će se ona i Victor vjenčati, Christy i Bonnie odlučne su u namjeri da to bude savršen dan unatoč prigovorima Victorove sestre Anye.

3. sez., 13. ep. - 13. listopada

Christy, Jill i Wendy nađu se u škakljivoj situaciji kad pristanu pomoći Bonnie prokrijumčariti nedopuštenu supstanciju preko kanadske granice.

Treću sezonu humoristične serije 'Mamica' možete pratiti od ponedjeljka do subote u prijepodnevnom terminu na Domi TV!

 

 

 Tagovi