Mamica, 2. - 7. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV gledateljima donosi drugu sezonu humoristične serije 'Mamica' o majci i kćeri koje daju sve od sebe da zajedno prebrode izazove koje su im donijele upitne odluke iz prošlosti i priušte najmlađim članovima obitelji što bolji život.

 2. sez., 19.-20. ep. - 2. listopada

Bonnie ide u krajnosti kako bi sakrila veliku tajnu od Christy. Octavia Spencer vraća se u ulozi Regine, a Jamie Pressly u ulozi Jill.

Nakon Bonnienog povratka ovisnosti, žene sa sastanaka anonimnih alkoholičara pomažu joj u odvikavanju, ali Christy ne želi sudjelovati u tome.

2. sez., 21.-22. ep. - 3. listopada

Odnos pun svađa između Christy i Bonnie čini ih nepoželjnim gostima gdje god da odu. Octavia Spencer vraća se u ulozi Regine, a David Krumholtz u ulozi Gregoryja.

U finalnoj epizodi druge sezone, Christy krivi Bonnie za Roscoevu želju da ode živjeti s ocem.

3. sez., 1.-2. ep. - 4. listopada

Bonnie i Christy ne slažu se oko oprosta kad se vrati Bonniena otuđena majka i poželi sudjelovati u njihovim životima.

Christy i Bonnie pokušavaju pomoći Jodi, tinejdžerici ovisnici koju upoznaju na sastanku, dok se Christy muči s problemima na poslu i kod kuće.

3. sez., 3.-4. ep. - 5. listopada

Nakon što Christy i Bonnie osove na noge bivšu ovisnicu Jodi, i same postanu ovisne o euforiji pomaganja drugima pa se laćaju novog „projekta“: Michelle.

Christy je izvan sebe od radosti kad Violet poželi poboljšati njihov odnos i provoditi više vremena s njom, a Bonnie pokušava pridobiti nezadovoljnog stanara.3. sez., 5.-6. ep. - 6. listopada

Christy se osjeća ugroženom zbog Roscoeova odnosa s Candace, dok usamljena Bonnie koketira sa Steveom, što dovodi do neželjenih rezultata.

Christy i Bonnie trude se pružiti potporu Regini kad im kaže kako misli da više nije alkoholičarka, a Wendy pokušava uvjeriti ostale da dođu na ples trijeznog praznika.

3. sez., 7.-8.ep. - 7. listopada

Christy priređuje obiteljsku večeru za Violetinu tešku buduću svekrvu Phyllis, a Bonnie se lecne kad Steve poželi da njihova veza ode korak dalje.

Christy hoda s Candaceinim ocem, na Bonnieno oduševljenje, a zgražanje Baxtera i Candace.

Drugu sezonu serije 'Mamica' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 

 

 Tagovi