Ludi za autima, 15. - 16. prosinca

ludi za autima
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

2. sez., 20. - 21. ep. - 15. prosinca

Danny nailazi na kolekciju rijetkih Cadillaca kakvu još nije vidio. Rogati Mike ima 30 dana da makne svoj ružni bus s parkirališta radionice prije negoli ga Danny pošalje na otpad. Hoće li Mike pronaći kreativan način da zadrži bus na posjedu prije Dannyjeva roka?

Dannyja ne zanima restauracija Chevy Blazera iz 1973. dok ne čuje da njegov vlasnik to želi kako bi odao počast svomu nećaku. Vlasnik hotela iz New Orleansa koji opsjedaju duhovi želi motor koji će biti toliko jeziv da će uplašiti sve duhove u Ulici Bourbon.

2. sez., 22. - 23. ep. - 16. prosinca

Kevin i Roli neplanirano staju pogledati zagonetno malo vozilo. Dannyja poslije naziva Rob Zombie koji želi urediti kamionet za sljedeću turneju...

Klijent se rasplače kada mu pokažu motor posvećen njegovoj preminuloj majci. Danny iznenadi člana svog benda hipijevskim kombijem iz 70-ih, a Mike i Scott utrkuju se da razriješe nesuglasicu.
 

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi