Lucifer, 16.-17. studenog

Lucifer, 2 sezona - 2
,
Lucifer, 2 sezona - 2
hr_HR

Uspješna policijska drama 'Lucifer' koja govori o Gospodaru pakla koji se vraća na Zemlju.

 2. sezona, epizoda 11 - 12- 16.studenog

Nakon što Lucifer i Chloe dožive prekinuti „trenutak“, napetost između njih dvoje otežava istragu ubojstva dvije osobe koje su, kao za vraga, Luciferove prošle ljubavi. Budući da je Lucifer jedina veza između njih, provode razgovore s njegovim nedavnim ljubavnicama. Nailaze na iznenađujuću povezanost koja im pomaže da ulove ubojicu.

Lucifer i Chloe istražuju tajanstvenog maskiranog ubojicu koji truje studente. Istodobno pokušavaju razumjeti svoju novu vezu nakon dugoočekivanog poljupca. U međuvremenu, Charlotte posjećuje dr. Lindu radi savjeta o vrlo osjetljivoj temi.

2. sezona, epizoda 13-14. -17. studenog

Kako bi pronašao protuotrov za profesorov otrov, Lucifer putuje natrag u pakao u potrazi za profesorovom dušom. Ondje je suočen sa svojom krivnjom zbog ubojstva Uriela. Iako se mama vraća u pakao kako bi vratila Lucifera, on otkriva nešto zbog čega i dalje misli da su ga roditelji izdali.

Dva tjedna nakon Chloena susreta sa smrću, Lucifer je nestao i prekinuo svaku vrstu kontakta sa svojom obitelji i policijskom postajom. Pojavljuje se taman kako bi pomogao riješiti ubojstvo obećavajućeg gitarista i postaju upoznaje s luckastom striptizetom Candy (gostujuća glumica LINDSAY GORT).

Seriju "Lucifer" ne propustite pogledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi