Lovci na akcije,8. - 9. prosinca

lovci na akcije 2
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

2. sez., 3.- 4. ep. - 8. prosinca 
April iz Pennsylvanije majka je sedmero tinejdžera. Odgaja svoju trupu djece vojničkom disciplinom, a slatkiše i grickalice drži pod ključem u sobi koju zovu "Kutija za kekse". Djeca će joj pomoći da nahrani 200 članova crkve i obitelj na mjesec dana za manje od sto dolara. Majka dvoje djece Carla vodi trgovinu za okvire u Sjevernoj Dakoti i raznosi 600 novina na tjedan pa može prva birati najbolje kupone. Ide u kupnju za večeru za 20 gostiju u svojoj kući kraj jezera, a njezina najbolja prijateljica Amanda bit će joj neočekivana konkurencija.

Michelle iz Missourija uzgaja svoje povrće i kokoške i lovi kako bi manje trošila na hranu za svoju obitelj. Uz kupone smanjila je svoj mjesečni budžet s 800 na 200 dolara, a ušteđevinu rabi za gradnju kuće za svog muža i dvoje djece. Ova će kućanica sad pokušati podignuti štednju na novu razinu i potrošiti samo 10 dolara na namirnice za mjesec dana. 20-godišnji student Tyler iz Indiane dobiva sto dolara na mjesec za hranu. Tyler je ovisnik o kupnji i nastoji zadržati što više novca za stvari osim namirnica. Kako bi zadivio svoju mamu, organizirat će svoju zalihu i krenuti u posljednju kupnju da napuni police.

2. sez., 5.- 6. ep. - 9. prosinca
Judy iz Connecticuta poznata je kao "Kuponator" jer uvijek pretražuje odjele i lovi popuste. Rabi svoje kupone da pomogne obitelji i prijateljima. Njezina sljedeća kupnja pomoći će potrebitoj obitelji, a uključivat će 105 boca ledenog čaja i limunade. Faatima rabi kupone kako bi uštedjela dovoljno novca da iseli obitelj iz opasne četvrti Detroita. Želi ponijeti cijelu svoju zalihu sa sobom na Havaje. Znajući da će kupiti golemu količinu, u trgovinu je došla s prikolicom.

Chris i Ashley iz Pennsylvanije ekstremni su donatori koji nemaju zalihu, ali stalno dobivaju besplatne proizvode u vrijednosti više tisuća dolara. Planiraju kupnju za "Feeding America", najveću organizaciju za borbu protiv gladi u zemlji. Chris vjeruje da za nula dolara može dobiti namirnice u vrijednosti više od tisuću dolara. Joni iz Ohia vraća se u još jednu veliku kupnju, također za organizaciju "Feeding America". Zbog ograničenja u trgovini ona i njezin muž Jamie zasebno će kupovati da povećaju uštedu, a njezina svita dijelit će kupone u trgovini kako bi dobili više hrane za svoju donaciju.

Ne propustite pratiti 'Lovce na akcije' u subotu i nedjelju na Doma TV-u!Tagovi