.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Looney Tunes Show, 2. sezona

img placeholder
,
hr_HR

Pridružite se Mrkvi, Patku Dodi, Ptici Trkačici, Tvoru Pepeu i ostalima u novim avanturama koje će zasigurno nasmijati i male i velike gledatelje.

(The Looney Tunes Show), SAD, 2012., animirana serija
2. sezona, 26 epizoda

Tvorac serije i izvršni producent: Sam Register

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi urnebesnu animiranu seriju o veseloj crtanoj ekipi predvođenoj luckastim Zekoslavom Mrkvom! Pridružite se Mrkvi, Patku Dodi, Ptici Trkačici, Tvoru Pepeu i ostalima u novim avanturama koje će zasigurno nasmijati i male i velike gledatelje.

 

O animiranoj seriji:
Legendarni televizijski likovi Zekoslav Mrkva i Patak Dodo su cimeri iz snova koji će doživjeti mnoge  zgode i nezgode koje će zabaviti sve uzraste, a posebice najmlađe gledatelje. U brojnim avanturama pridružit će im se i Prase Porky, Lola, Brzi Gonzales, Tvor Pepe i još mnogi, mnogi drugi. Mrkva je još uvijek zadržao svoj simpatični sarkazam, a Dodo je također još uvijek paranoičan i narcisoidan, no zajedno čine par savršenih cimera i najboljih prijatelja, a zadržali su i svoj luckasti i komični pogled na svijet.


Vidjet ćemo što će se dogoditi kada se Mrkva opasno 'navuče' na Porkyjevu masnu hranu, te zašto će se Gossamer pretvoriti u žabu. Mogu li Dodo, Lola i pijetao vratiti blagdanski duh u grad? Pridružite se Mrkvi, Dodi i ekipi u novim avanturama koje će zasigurno nasmijati i male i velike gledatelje!


Animirana serija zaradila je čak tri nominacije za prestižnu nagradu Emmy.

Dogodovštine Looney Tunes ekipe pratite svaki dan u popodnevnom terminu na Doma TV-u!
 Tagovi