Ljubav i novac, 9. - 12. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Mladi policajac. Tajkunova kći. Dva trupla. Priča koja oduzima dah uz obilje zagonetki i romantike.

51. ep. - 9. listopada

Tajar je bijesan jer saznaje da njegovi ljudi nisu ubili Serhata. Govori Metinu da ne smije nikako dopustiti da Serhat dođe do Omera i zapovijedi mu da ga sam ubije. Omer je i dalje uvjeren da Husejin radi za Tajara Dundara. Misli da je njegov brat počinio krivično djelo i da mora biti kažnjen. Husejin leži u bolničkom krevetu i smišlja način kako da se izvuče iz situacije u kojoj se našao. Nipošto ne želi da njegov brat Omer sazna da je on ubojica te se odluči nagoditi s Tajarom. Dijamante i svu ostalu inkriminirajuću dokumentaciju dat će Tajaru u zamjenu za snimku na kojoj se čuje njegovo priznanje da je ubio Sibel i Ahmeta Denizera. Hoće li Husejin uspjeti nagovoriti Tajara? Hoće li Omer saznati da je njegov brat ubojica? Tajar zna da Nilufer surađuje s Omerom te smišlja plan kojim je se želi riješiti. Metin je saznao da Tajar želi ubiti Nilufer te mu se želi osvetiti. Hoće li Metin, koji je izvan sebe od ljutnje, povući potez koji će Tajara Dundara i Husejina Demira odvesti u Omerove ruke? U međuvremenu Omer, Pelin i Arda uhite osobu koja sudjeluje u Tajarovim mutnim operacijama. Ne mogu vjerovati vlastitim očima kada prepoznaju osobu koja preuzima kovčeg s ilegalno zarađenim novcem. O kome se točno radi? Omer i Elif svojim obiteljima napokon objave da će se za nekoliko dana vjenčati. Elvan i Nedret počinju s pripremama za vjenčanje. Uz Metinovu pomoć, Omer dolazi do saznanja koja će mu preokrenuti svijet.


52. ep. - 10. listopada

Husejin nije bio svjestan da ga je Omer slušao kad je priznao da je ubio tri osobe i da je Metina stjerao u stupicu. Omer je sve čuo te je izvan sebe od ljutnje i odluči se suočiti s Husejinom. Tužan je i srdit. K tome, sve to mora reći Elif s kojom će se uskoro vjenčati, no nema snage za to. Izbjegava Elif jer ne zna kako da joj kaže istinu. Elif to ne uspijeva povezati, ali sumnjivo joj je njegovo ponašanje, shvaća da joj Omer nešto krije. Hoće li Omer prije vjenčanja reći Elif da je njegov stariji brat ubojica njezina oca? Metin nastavlja sa svojom osvetom prema Tajaru koji je pokušao ubiti Nilufer. Hvata Tajara u stupicu iz koje je nemoguće pobjeći i povlači pištolj na njega. Hoće li Metin ovoga puta ubiti Tajara? U međuvremenu, Elif se priprema se svoju djevojačku večer i vjenčanje. Nedret se dan prije vjenčanja još uvijek protivi braku Elif i Omera, te to otvoreno govori Elif. Hoće li njihovo vjenčanje proći glatko ili će Nedret nastaviti sa svojim spletkarenjem?
 

53. ep. - 11. listopada

Prije početka vjenčanja, Ipek dolazi k Elif i šokira je viješću da je Jagiz Omerov sin. Elif ne može vjerovati što čuje i bježi na ulicu, gdje sretne rastresenog Omera, koji joj ne može iskreno reći zašto nisu zajedno. Odlučio je da će sve reći Elif kad uhvati Husejina. Husejin je promijenio fizički izgled te čeka da Tajar u bolnici završi plan za njegov bijeg. Svi su u šoku zbog otkazanog vjenčanja. Majka Elvan vidi da je njezin sin shrvan te ga natjera da joj sve kaže. Saznaje da je njezin stariji sin ubojica. Ta vijest je previše za nju te odmah nakon toga ima srčani udar. Hoće li Husejin ovaj put skriviti smrt svoje majke? Nilufer dolazi u posjet Metinu koji je u pritvoru. Saznaje da Metin zna zašto je Omer odustao od vjenčanja, no ne želi joj reći, već o tome želi razgovarati samo s Elif. Hoće li Metin otkriti Elif istinu? Husejin u strahu čeka trenutak kad će moći pobjeći, ali obavijeste ga da je njegova majka doživjela srčani udar i da je prebačena u bolnicu. Hoće li Husejin imati snage pobjeći od svojeg starog života bez da posjeti bolesnu majku u bolnici?
 

54. ep. - 12. listopada

Elif dolazi k Metinu u pritvor. Od njega saznaje da pravi razlog zašto ju je Omer ostavio nije Jagiz, već nešto drugo. Međutim, Metin ne želi izdati Omera i reći joj istinu. Hoće li Elif uspjeti sama saznati koji je stvarni uzrok njezine boli? Elif počinje sumnjati u tvrdnje da je Omer Jagizov otac. Odluči napraviti DNK analizu. Hoće li Elif uspjeti u svome tajnom naumu? Husejin želi posljednji put vidjeti svoju majku. Uspijeva pobjeći Tajarovim ljudima i doći u bolnicu. U bolnici Husejina očekuje velika opasnost. Hoće li moći uspjeti vidjeti svoju majku, a da ga pritom Omer ne uhvati? Hoće li Omer saznati da je i Husejin u bolnici? Tajar se oporavio i odmah je maknuo Elif iz upravnog odbora svoje privatne zaklade. Međutim, Elif ne namjerava odustati od potjere za Tajarom. Omer, Pelin i Arda nabasaju na nove tragove u potrazi za Husejinom koji će im pomoći da mu se približe. Saznaju da Husejin brodom pokušava napustiti zemlju. Odlaze do broda kako bi ga presreli. Hoće li ga napokon uhvatiti? I dok Omer traga za Husejinom, od Merta saznaje da je Elif upala u nevolju.


'
Ljubav i novac' pratite od ponedjeljka do petka u noćnom terminu na Domi TV!Tagovi