Legende sutrašnjice, 17. - 18. studenog

Legende sutrašnjice - 5
,
hr_HR

Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

1. sezona, 3. - 4. epizoda - 17. studenog

Rip odluči oslabiti Vandala Savagea napadom na njegovu imovinu. Rip i Sara infiltriraju se u Savageovu banku, ali otkrivaju ih njegovi ljudi. U međuvremenu Snart i Rory nagovaraju Jaxa da skoknu u Central City ukrasti vrijedni smaragd. Profesor Stein vodi Raya u opasnu misiju.

Kad se Vandal Savage povukao iza Željezne zavjese ranih 1980-ih, niz nuklearnih znanstvenika tajanstveno je nestao. Tim slijedi Vandalov trag ravno u srce Sovjetskog Saveza kako bi pronašli njegovu sljedeću metu. Ray se pokušava zbližiti s lijepom sovjetskom znanstvenicom Valentinom Vostok (u gostujućoj ulozi Stephanie Corneliussen) u nadi da će otkriti Vandalov sljedeći potez. Međutim, kad ga Valentina odbije, Snart spašava stvar. Stein potiče Jaxa da bude bolji, što frustrira Jaxa i prijeti matrici Firestorm. Rip zamoli Saru da obučava Kendru.

1. sezona, 5. - 6. epizoda - 18. studenog

Nakon što neke Legende zarobe i bace u ruski gulag tijekom vrhunca hladnog rata 1986., tim na čelu sa Snartom provodi u djelo složeni plan oslobađanja svojih kolega. Međutim, Rip šalje Saru na usputnu tajnu misiju koja bi mogla ne samo otežati nego biti kobna za cijeli tim.

Kada se uslijed kvara Waverider zabije u 2046 Star City, naši se junaci suočavaju sa šokantnom verzijom vlastite budućnosti u kojoj ne uspiju zaustaviti Savagea i vratiti se kući. Gradom u ruševinama vladaju kriminalci, što oduševljava Roryja. Sara je očajna jer je njezin dom uništen i zapanjena kad sazna što se dogodilo njezinu starom prijatelju Oliveru Queenu (u gostujućoj ulozi Stephen Amell).

Seriju 'Legende sutrašnjice' gledajte vikendom navečer na Doma TV-u.Tagovi