Legende sutrašnjice, 10. studenog

Legende sutrašnjice - 4
,
hr_HR

Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

1. sezona, 1. - 2. epizoda - 10. studenog

Godine 2166. besmrtni negativac Vandal Savage (Casper Crump) na samom je rubu konačne pobjede – zavladat će sveopći kaos i uništenje čovječanstva. Dok se svijet raspada, Gospodar vremena Rip Hunter (zvijezda serije Arthur Darvill) uzima stvari u svoje ruke. Putuje 150 godina u prošlost okupiti pozorno odabran tim junaka i odmetnika koji su zajedno… Legende.
Hunter je odabrao naoko nespojivu skupinu: izumitelja i milijardera Raya Palmera (Brandon Routh) koji je stvorio egzoodijelo koje ga može smanjiti do veličine Atoma; Saru Lance (Caity Lotz), White Canary, obučenu profesionalnu ubojicu; profesora Martina Steina (Victor Garber) i Jeffersona "Jaxa" Jacksona (Franz Drameh) koji zajedno čine meta-čovjeka Firestorma; Leonarda Snarta (Wentworth Miller) poznatog kao Captain Cold i njegova partnera Micka Roryja (Dominic Purcell) poznatog kao Heat Wave, par profesionalnih kriminalaca; i Kendru Saunders (Ciara Renee) i Cartera Halla (Falk Hentschel) koji su zapravo Hawkgirl i Hawkman, dvije duše mnogo puta reinkarnirane koje mogu letjeti… I k tome su duhovno povezani s Vandalom Savageom. Nakon što ih Hunter uvjeri da mu se pridruži u borbi protiv Savagea, skupina putuje naprijed-natrag kroz vrijeme pokušavajući osujetiti Savageove planove, dok se Hunter kao Gospodar vremena trudi izbjeći nepopravljivu štetu na vremenskom tijeku. Sudbina svijeta u rukama je ovog neobičnog tima, a bitka za spas zemlje bit će… Legendarna. Zajedno će ova šarolika skupina pokušati zaustaviti jednog od najstrašnijih zlikovaca svih vremena. Pritom moraju naučiti ne samo surađivati kao tim, već i biti junaci. Sve to u prvom dijelu dvodijelne pilot-epizode.

Saznavši gdje se Vandal Savage nalazi, tim se s profesorom Steinom na čelu ubacuje u kupoprodaju oružja. Okruženi su najopakijim kriminalcima na svijetu, a stvari brzo krenu po zlu kad Savage shvati da im ondje nije mjesto. Slijedi velika borba u kojoj komadić Atomova odijela padne u krive ruke, što bi moglo izazvati katastrofalne posljedice u budućnosti. Stein shvaća da je najbolji način da se dočepa izgubljenog komadića kontaktira li jednog genijalca - mlađeg sebe. On, Sara i Jax krenu u potragu za mladim Martinom Steinom (u gostujućoj ulozi Graeme McComb), na Ripovo zaprepaštenje. U međuvremenu Snart i Rory planiraju ukrasti element ključan za Savageov poraz, ali još nesigurni u nove suradnike, Ray zahtijeva da i on pođe na misiju. Carter pomaže Kendri sjetiti se nečeg važnog. Sve to u drugom dijelu dvodijelne pilot-epizoda.

Seriju 'Legende sutrašnjice' gledajte vikendom navečer na Doma TV-u.

 Tagovi