Kraljevi leda, 25. - 29. svibnja

kraljevi leda, 4. sezona
,
kraljevi leda, 4. sezona
hr_HR

Doma TV donosi reality dokumentarnu seriju 'Kraljevi leda' u kojoj će gledatelji moći pratiti vozače kamiona u njihovim zanimljivim avanturama na ledenim cestama.

10. sezona, epizoda 9 - 25. svibnja

Dok se rekordno kratka sezona bliži kraju, šef Polara Mark Kohaykewych sklapa povijesni dogovor sa suparnicima Darrellom Wardom i Lisom Kelly. Udružit će se u konvoj od četiri vozila na zatvorenoj cesti. Alex Debogorski mora završiti jednu od najdužih tura. A Arta Burkea kamion izdaje na ledu!

10. sezona, epizoda 10 - 26. svibnja

Povijesni konvoj od četiri vozila suočava se s požarom i ledom tako tankim da osobno moraju ispitati debljinu. Nakon što Artu Burkeu otkaže motor, on se mora vratiti u Winnipeg s Alexom Debogorskim putem koji uništava kamion starog profića.

11. sezona, epizoda 1 - 27. svibnja

Je li led spreman? Nakon dvije kratke sezone, vozači su spremni za najavljenu hladnu i užurbanu zimu. No nakon tragične smrti legendarnog vozača Darrella Warda zajednica vozača pita se tko može zauzeti njegovo mjesto.

11. sezona, epizoda 2 - 28. svibnja

Sezona je loše počela na ledenim cestama. Lisa Kelly nađe se u pravoj frci kad usred ničega njezina prikolica zaokrene kabinu kamiona. Legendarni vozač kamiona Alex Debogorski dobije i više nego što je planirao kad propadne kroz tanki led. Ali Todd Dewey uskače upomoć zapelomu vozaču.

11. sezona, epizoda 3 - 29. svibnja

Iznenadno zatopljenje prijeti da će pokvariti sezonu na ledenoj cesti baš kad su vozači ubacili u višu brzinu. Art Burke bori se s nekim od najstrašnijih i najklizavijih cesta u životu. U međuvremenu, Lisa Kelly prisiljena je zamoliti bivšeg šefa Marka Kohaykewycha za financijsku pomoć jer je njezin kamion pretrpio veliku štetu. A Alex Debogorski nailazi na tajanstvenog čovjeka koji sam hoda izoliranom zimskom cestom.

Reality seriju 'Kraljevi leda' pratite od ponedjeljka do petka u na Doma TV-u.

 Tagovi