Kraljevi leda, 11. - 15. studenog

kraljevi leda, 4. sezona
,
kraljevi leda, 4. sezona
hr_HR

Serija prati skupinu odvažnih vozača kamiona koji po nekoliko mjeseci provode vozeći zaleđenim cestama u ekstremnim uvjetima.

4. sezona, epizoda 9 - 11. studenog

Kaos vlada na Daltonu kad kamion izleti s ceste i zabije se u stablo. Dvoje je ozlijeđeno i krvavo dok je treći tajanstveno nestao. Alex upada u metež i suočava se s teškim pitanjima državne policije. Nepromišljena pogreška mogla bi Lisu stajati teško zarađenog poštovanja za koje se mučila ove sezone. Greg se bori za posao, a Ray dolazi do zastrašujuće spoznaje. Hugh smišlja kako će ukrasti teret svomu staromu kompiću.

4. sezona, epizoda 10 - 12. studenog

Kralj ceste Jack Jesse mora preživjeti u arktičkoj divljini i prijeći zaleđenu rijeku sam kako bi stigao do izoliranog grada Bettlesa. Nakon ostavljanja svog vozila, Lisa Kelly vraća se u akciju, ali skliske padine Daltona učinit će njezin put k iskupljenju opasnim. Gregova je misija oživjeti staru reputaciju, ali da bi uspio, mora prevesti najveći teret u karijeri. I Alex ima plan da pobijedi suparnika Hugha, ali Polarni Medvjed neće se predati bez borbe.

4. sezona, epizoda 11 - 13. studenog

Novajlija na Daltonu, Ray Veilleux, upada u najgoru noćnu moru vozača kad ga na sekundu nešto omete. Kako se borba s kraljem ceste zaoštrava, njegovi dani vodstva bliže se kraju. Lisa juri Daltonom s nezgrapnim kavezom za medvjeda. Problemi čekaju Polarnog Medvjeda jer ignorira loše natovareni teret koji ošteti drugi teret.

4. sezona, epizoda 12 - 14. studenog

Ledena cesta ne prašta kad vozači prijeđu granice. Ray gubi kontrolu pred nadolazećim velikim tegljačima. Jack se bori s 200 tona teškim čudovištem do Prudhoea. Alex riskira da ga zaustavi policija. Lisa žuri zaraditi kako bi mogla otkupiti svog konja. Greg nailazi na goleme mehaničke probleme.

4. sezona, epizoda 13 - 15. studenog

Vozači s ledene ceste prvi put formiraju konvoj kako bi obavili najopasniji zadatak dosad: dok porast temperatura pretvara ledenu ceste do Nuiqsuta u rijeku, moraju prijeći omekšali led i isporučiti ključne zalihe dok pritom izbjegavaju vodeni grob.
 

Avanturu "Kraljevi leda" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi