Kosti, 4. sezona

Kosti, 4. sezona
,
Kosti, 4. sezona
hr_HR

PON - NED 14.45

(Bones), 2008./2009., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Hart Hanson
Izvršni producenti: Barry Josephson i Hart Hanson

 

Glume:

Emily Deschanel – dr. Temperance Brennan
David Boreanaz – specijalni agent FBI-a Seeley Booth
Michaela Conlin – Angela Montenegro
Tamara Taylor- Camille Sarroyan
John Francis Delay- Lance Sweets

Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian. Nakon šokantne završnice treće sezone u kojoj se otkrije da je Zac pomagač serijskog ubojice, u četvrtoj sezoni Brennan i Booth bavit će se promjenama među suradnicima i u vlastitoj vezi...

Istaknute nagrade i nominacije:

PRIMETIME EMMY AWARDS
2009. - nominacija za najbolju scenografiju u TV seriji
2012. - nominacija za najbolje vizualne efekte u TV seriji

ASCAP FILM AND TELEVISION MUSIC AWARDS
2009. i 2013. – nagrada za najbolju TV seriju

PEOPLE'S CHOICE AWARDS
2011.-2016. – nominacija za omiljenu televizijsku dramsku seriju
2011. – nominacija za omiljenog televizijskog borca protiv kriminala (Emily Deschanel)

BMI FILM & TV AWARDS
2009. i 2013. – nagrada za najbolju glazbu u TV seriji

GENESIS AWARDS
2007. i 2010.- nagrada za najbolju dramsku seriju

 

O glumcima:

DAVID BOREANAZ
(Seeley Booth)

David Boreanaz dojmljiva je ličnost čiji karizmatični šarm glavnog glumca dolazi do izražaja na filmu, kao i na televiziji i pozornici. Osim što glumi glavnu ulogu u Kostima, on je i producent, a često preuzima i treću dužnost kao redatelj. Režirao je 100. epizodu serije, kao i napete finalne epizode 10. i 11. sezone, između ostalih. Boreanaz je glumio u dramskoj seriji Full Circle. U toj seriji od deset epizoda svoj televizijski debi imao je i filmski i kazališni scenarist Neil LaBute.

EMILY DESCHANEL
(dr. Temperance Brennan)

Kao talentirana i odmjerena glumica, Emily Deschanel skupila je dojmljivu listu uloga tijekom karijere, a sa svakom je rasla. Za svoju ulogu Dr. Temperance Brennan, Deschanel je dobila tri nominacije za nagrade Teen Choice za dramsku televizijsku glumicu, tri nominacije People's Choicea za omiljenu televizijsku dramsku glumicu, jednu za omiljenog televizijskog borca protiv zločina i, zajedno s kolegom Davidom Boreanazom, nominaciju za omiljeni televizijski duo.

MICHAELA CONLIN
(Angela Montenegro)

Michaela Colin etablirala se kao jedan od najtraženijih holivudskih talenata i dobila nominaciju za nagradu Asian Excellence u kategoriji sporedne televizijske glumice za svoju ulogu u Kostima. Conlin se pojavila u drami The Disappointments Room s Kate Beckinsale i Cijeni istine s Matthewom McConaugheyjem i Bryanom Cranstonom.

TAMARA TAYLOR
(Camille Sarroyan)

Karijera Tamare Taylor započela je brzim uspjehom u reklamama za nacionalne televizijske kuće. Nekoliko mjeseci nakon dolaska u Los Angeles iz Toronta, u kojem je odrasla, dobila je uloge i na televiziji i u filmu.

JOHN FRANCIS DELAY
(Lance Sweets)

Daley je iz Wheelinga u Illinoisu. Našao se pod povećalom šire javnosti kad je odabran za glavnu ulogu Sama Weira u kritičarski hvaljenoj televizijskoj seriji u produkciji Judda Apatowa Freaks and Geeks, zajedno sa Sethom Rogenom, Jamesom Francom i Jasonom Segelom. Nakon serije Freaks and Geeks, Daley je dobio uloge u nekoliko televizijskih serija, uključujući The Geena Davis Show, Kennedyjevi, Regular Joe i Dosje kuhinja.

 

Četvrtu sezonu popularne kriminalističke serije 'Kosti' pratite od ponedjeljka do nedjelje  na Doma TV-u! Više o četvrtoj sezoni pročitajte ovdje.Tagovi