Kosti, 23. - 27. rujna

kosti, 6. sezona
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi nagrađivanu kriminalističku seriju 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

6. sezona, epizoda 1 - 2 - 23. rujna

 Kako su Camina reputacija i karijera ugroženi, tim se vraća iz inozemstva pomoći joj riješiti slučaj neidentificiranog dječaka. Jedinica za forenzičku antropologiju izgubila je polet nakon raspuštanja kako bi slijedili vlastite interese, no samo zajedničkom energijom i znanjem ponovno okupljeni tim pronaći će dokaze i donijeti zaključak obitelji nepoznatog dječaka.

Kad u špilji u nacionalnom parku pronađu ostatke para, tim mora otkriti identitet muškarca i žene kao i riješiti zločin. Boothova djevojka i ratna dopisnica iz Afganistana Hannah Burley iznenada dolazi u posjet što nagna Brennan da razmisli o svom odnosu s Boothom.

6. sezona, epizoda 3 - 4 - 24. rujna

 Raspadnuti ostaci pronađeni na obali Jerseyja identificirani su kao 23-godišnjak koji je tulumario prethodne večeri u popularnom noćnom klubu. Brennan pokaže iznenađujuće poznavanje pop-kulture i antropološku stručnost jer je gledala navodni dokumentarni film o stanovnicima obale Jerseyja koji je zapravo reality show. Boothova djevojka Hannah timu prirasta srcu, a Angela pokušava skriti trudnoću.

U kontejneru su pronađene lubanja i raspadajuće ruke. Ispostavi se da je žrtva lovac na glave u potrazi za Charlesom Bravermanom, muškarcem optuženim za ubojstvo kolege. U međuvremenu profesor Bunsen Jude, „Znanstveni Tip“, moli Brennan da snimi jednu epizodu svoje emisije za djecu u Jeffersonianu s njom kao specijalnom gošćom.

6. sezona, epizoda 5 - 6 - 25. rujna

 Lubanja obećavajuće mlade plesačice pronađena je u betonu na gradilištu. Nakon saznanja da je žrtva odustala od baleta kako bi se bavila hip-hopom, dokazi upućuju na osumnjičenog koji je bio u tajnoj vezi sa žrtvom. A kad Hannah dobije zadatak u sumnjivom dijelu grada, njezina je sigurnost ugrožena, a život u opasnosti.

Ljudski ostaci izrone iz 150 godina starog broda koji je prevozio robove, „Amalia Rose“, što vodi do otkrića povezanog s nedavnim ubojstvom. Booth i Brennan odlaze na nešto drukčiji brod gdje saznaju da je žrtva viđena neposredno prije smrti. Sweets pokušava održati opuštenu vezu s Daisy, a Cam otkriva iznenađujuću i emocionalnu povezanost s brodom „Amalia Rose“.

6. sezona, epizoda 7 - 8 - 26. rujna

 Ljudski su ostaci otkriveni u najvećoj čokoladi na svijetu koju proizvodi ekscentrični proizvođač. U međuvremenu Cam se bori sa kćerinom odlukom da pohađa sveučilište koje ne zadovoljava njezine visoke standarde, a Hodgins zamoli Angelu da organizira tulum na kojem će objaviti i ne tako tajnu trudnoću.

Ljudsko tijelo s prostrijelnim ranama doslovce se stopilo s kontrolnom pločom pougljenjenog kamiona, ali tim otkriva da ga nisu ubili ni požar ni metak. Žrtvina je žena nastavnica u mjesnoj srednjoj školi i saznaje se za vezu učenika i nastavnice. U međuvremenu Sweets pokušava ne pomoći Daisy da prođe psihološko testiranje, a Hannah pokušava probiti led s Boothovim sinom Parkerom.

6. sezona, epizoda 9 - 10 - 27. rujna

 Brennan stječe uvid u vlastiti život kad tijelo izvrsne i ambiciozne kirurginje, čiji je život vrlo sličan njezinu, pronađu u opasnoj četvrti s višestrukim prijelomima lubanje i bez tragova koji bi otkrivali što je ondje radila. Uz potporu novoga prijatelja, zaštitara u Jeffersonianu Mice Leggata, Brennan dolazi do otkrića o sebi i spoznaje da katkad treba riskirati.

Neidentificirano tijelo otkriju u tuš-kabini stana koji pripada mladoj članici visokog društva. Rekonstrukcija kostura i dokazi u odvodu otkrivaju da je riječ o mladoj Kineskinji koja je radila za distributerku lažnih torbica i očajnički se željela uklopiti u moderno, ekskluzivno društvo. U međuvremenu Angela i Hodgins razgovaraju gdje će stanovati i podizati obitelj, a Booth otkriva Hanni što Brennan osjećaja prema njemu.

 

Popularnu kriminalističku seriju 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi