Kosti, 23. - 27. listopada

Kosti 3
,
hr_HR

Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

 3. sez., 3. - 4. ep. - 23. listopada

Kad u šumi pronađu raspadnuto tijelo nekog muškarca, bez stopala i vezanih ruku, tim kreće u istragu. Obdukcija Brennan i Bootha vodi do kuće korištene kao sado-mazo utočišta, u kojem su žene glumile džokeje, a muškarci njihove konje. Angela se pokušava hipnozom sjetiti imena svoga neuhvatljivog muža kako bi se napokon mogla rastati od njega.

Kad organskog farmera pronađu mrtva, a poslije otkriju da je bio ženskar, tim na kraju istražuje dvostruko ubojstvo.

3. sez., 5. - 6. ep. - 24. listopada


Booth i Brennan istražuju mumificirane ostatke tinejdžera pronađenih u labirintu strave u lokalnom zabavnom parku.

Pougljenjeni ostaci mlade stažistice s instituta Jeffersonian, kćeri veoma cijenjenog nekadašnjeg znanstvenika instituta, pronađeni su u peći u zgradi.

3. sez., 7. - 8. ep. - 25. listopada

Vremenska kapsula iz 1987. sadrži tijelo odavno nestalog računalnoga geeka, za kojeg se pokaže da je imao iznenađujuću tajnu.

Serijski ubojica opet napada; a Brennan se ponovno nalazi sa svojim bratom u nimalo idealnim okolnostima.

3. sez., 9. - 10. - 26. listopada

Isprva se čini da je ubijeni Djed Mraz bio pravi dobrotvor, no uskoro otkriju njegove tajne, a Booth i Brennan moraju se nositi s obiteljskim problemima za Božić.


Kostur profesionalnog vozača motociklističkih utrka pronađen je u termalnom izvoru; baš kad tim pomisli kako su riješili slučaj, druga motoristička nesreća produbi misterij; a dr. Sweets nagovara Brennan i Bootha da izađu na dvostruki spoj s njim.

3. sez., 11. - 12. ep. - 27. listopada

Ubijena je košarkaška zvijezda na koledžu, a osumnjičenih je nekoliko… A možda nije samo jedan od njih kriv.


Brennan postane skrbnicom djeteta čija je majka ubijena; a Brennanine majčinske vještine dovedene su u pitanje kada dijete proguta ključni dokaz.


Epizode serije 'Kosti' ne propustite pratit od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi