Kosti, 2. - 6. listopada

kosti 1. sezona
,
hr_HR

Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

 21. ep. - 2. listopada

Brennan i Booth istražuju navodni proturatni prosvjed i pougljenjeno truplo ostavljeno na grobu vojnika poginulog u Iraku.

22. ep. - 3. listopada

Nakon što se ispostavi da ostaci nepoznate žene pripadaju njezinoj majci, Brennan je prisiljena suočiti se s bolnom istinom o svojim roditeljima... i razlogom njihova nestanka prije 15 godina.2. sez., 1. ep. - 4. listopada

Brennan i Booth istražuju mjesto iskakanja vlaka s tračnica na kojem se nalaze trupla senatora i poznatog poduzetnika, a čovjek optužen za ubojstvo Brennanine majke bude ubijen u zatvoru.

2. sez., 2. ep. - 5. listopada

Ostaci trudnice pronađeni su u zaljevu Delaware. Vjerojatno je riječ o Carlie Richardson, slučaju koji su mediji pomno pratili, a Booth ima problema s neprijateljskim odnosom s majkom svoga sina.2. sez., 3. ep. - 6. listopada

Tinejdžer koji je pobjegao od kuće bude ubijen, a najsumnjivija je njegova cura, koje je pobjegla od udomitelja; Brennan se zbog toga ljuti jer je i ona odrasla s udomiteljima.

'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi