Kosti, 16. - 20. listopada

Kosti 2
,
hr_HR

Dr. Temperance Brennan stručna je forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian i u slobodno vrijeme piše romane. Policija je zove kao savjetnicu u slučajevima ubojstva kad standardne metode identifikacije tijela ne pomažu – kad su ostaci tijela razgrađeni, spaljeni ili uništeni do neprepoznatljivosti.

 2. sez., 14.-15. ep.

Brennan i njezin tim dobivaju nalog istražiti ubojstvo bogataša koji je redovito donirao Jeffersonianu, a s kojim je Hodgins privatno povezan, dok se Brennanina romansa sa Sullyjem zahuktava.

Život oponaša umjetnost u slučaju triju ubojstava koja se dogode na način opisan u Brennaninu zadnjem romanu, a Sully se ponaša zaštitnički što Brennan smeta i zateže njihov odnos.

2. sez., 16.-17. ep.

Booth konstantno prekida Brennanin odmor sa Sullyjem tražeći pomoć u slučaju žene čije je tijelo bez kostiju pronađeno u rijeci, a Sully zamoli Brennan da pobjegne s njime.

Pucanje cjevovoda na povijesnome groblju otkriva kosti koje vode do otkrića nedavnog ubojstva, a stalno prepucavanje dovede Bootha do toga da predloži Brennan da posjeti njegova psihijatra kako bi se vratili na staro.

2. sez., 18.-19. ep.

Kada Bootha tijekom istrage ubojstva otme šef mafije, Brennan pomoć dobiva s neočekivane strane, od svoga oca bjegunca.

Kada se otkrije da ostaci tijela palog s neba upućuju na to da je duže vrijeme provelo u svemiru, Brennanin tim razvija teorije o izvanzemaljcima i vladinu zataškavanju, a Hodgins zaprosi Angelu.

2. sez., 20.-21. ep.

Brennan i Booth istražuju slučaj ubijenog slavnog kuhara čije su kosti pronađene u staroj kamenoj kući… I mogle bi biti radioaktivne.

Brennan i Booth istražuju smrt djevojke s rijetkom bolesti; pojavljuje se Brennanin otac donijevši obiteljske suvenire i poruku od njezine majke, a Hodgins i Angela kreću prema oltaru, ali nešto bi im se moglo ispriječiti.

3. sez., 1.-2. ep.

Brennan i Booth otkriju lubanju s tragovima ljudskih zuba koja ih odvede do tajnoga kanibalističkog društva, a svi se pokušavaju aklimatizirati na novu radnu dinamiku bez Zacka.

Kada domaćicu ubije bomba postavljena u njezin monovolumen, otkrije se njezina tajna prošlost, ali nije sve onakvo kakvim se čini. Brennan teško prihvaća svog oca.

'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi