Kod Ane, 2. - 6. listopada

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

 2. sez., 13. ep. - 2. listopada

Proizvođači maslinovog ulja iz Istre, Bosiljka i Duilio Belić današnji su Anini gosti.
Gledatelji od Ane mogu naučiti kako napraviti uštipke od bakalara te maneštru od slanutka. Za desert Ana će poslužiti sorbeto od čokolade i kekse od pistacija. Gosti će Ani ispričati mnoge tajne uzgoja maslina i proizvodnje kvalitetnog ulja, a Ana će njima otkriti koji detalj ili tajni sastojak maštovitih jela koji će se naći na njenom stolu.
 

2. sez., 14. ep. - 3. listopada

Milana Vuković-Runjić današnja je Anina gošća. Milani će Ana pripremiti rižoto od zelenih jabuka i Yuan-Yaki piletinu. Na stolu će se naći uz brokule i tikvice i Pak Choi pripreman u woku. Za desert, Milana će imati prilku probati Anine kruške kuhane u vinu sa sirom od dunja i vaflima od parmezana.

2. sez., 15. ep. - 4. listopada

Ana Ugarković će pokazati što se sve ukusno može pripremiti u božićno vrijeme. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako se na Badnjak u hrvatskoj kuhinji tradicionalno priprema riba. Ana će ugostiti bračni par Tanju i Tomu Mlinara, koji prodaju ribu na zagrebačkom Dolcu te koji će predstaviti adekvatnu ponudu za ovaj dan. Dok će Rene provjeriti kakva se riba može pronaći na poznatoj zagrebačkoj tržnici, Ana će pokazati kako se i na blagdanskom stolu može biti kreativan i moderan.
Ana će pripremiti tortille od slanutka i fete sa ćimulicama od raštike, musaku od krumpira, a za desert će napraviti savijaču od limuna.
 

2. sez., 16. ep. - 5. listopada

Glumac Vedran Mlikota Anin je gost. Svi koji vole kuhati, i svi oni koji jednostavno uživaju gledati kako kuha Ana Ugarković, imat će priliku naučiti kako napraviti ukusne bruschette sa srdelama. Za glavno jelo Ana će napraviti umak od junećeg repa te ga poslužiti s domaćim njokima od griza. Za desert na Aninom meniju naći će se originalne palačinke s višnjama.

2. sez., 18. ep. - 6. listopada

Kulinarski show 'Kod Ane' je hit emisija koja golica nepca gledatelja.
Ona kuha svježe, zdravo i od sezonskih namirnica, a u današnjoj emisiji Ana će svojim delicijama počastiti prijatelje, galeristu Ivu Jerića te menadžericu Dubravku Jusić. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako Ana priprema juhu s leber knedlima. Kao glavno jelo na njenom meniju naći će se lešada s crvenom i zelenom šalšom. Od hrvatske kulinarske zvijezde danas ćemo moći naučiti i kako pripremiti nešto malo drugačije 'šnenokle'.
 

Emisiju 'Kod Ane' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi