Kod Ane, 12. listopada

kod ane, 2 sezona
,
hr_HR

Ana kuha svježe, zdravo i od sezonskih namjernica, a jela koja sprema uz malo truda mogu pripremiti svi.

2. sezona, epizoda 10 - 11

 Ana će danas imati zanimljivog sugovornika i kompetentnog kritičara jer joj u goste dolazi utemeljitelj i vlasnik Akademije vina i hrane, Siniša Šare. I Ana i njezin gost znaju uživati u vrhuncima gastronomije, a da će tako biti i danas pobrinut će se domaćica Ana koja će u svojoj kuhinji pripremiti još jedno kulinarsko čudo. Siniša će tako kušati Anin tatarski biftek, a nakon njega će Ana poslužiti polagano zapečeno carsko meso. Uz meso će se naći i zapečeni poriluk. U ovoj emisiji između ostalog gledatelji mogu vidjeti i naučiti kako napraviti odličan tiramisu.

Juha od korijena peršina s kestenima prvo je jelo koje će Ana pripremiti za svoju gošću. Pjevačica Ivanka Mazurkijević uživat će i u pečenom kozliću. Ana će kozlića poslužiti s umakom od badema, a kao prilog uz njega naći će se kelj pupčar pečen s pancetom. Pita od muškatne tikve će biti 'šećer' za kraj još jednog kulinarskog poslijepodneva uz specijalitete najbolje TV kuharice na ovim prostorima.

 

Emisiju 'Kod Ane' pratite subotom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!



Tagovi