Kazna

Kazna - 3
,
hr_HR

PON - PET 03.20

(Kördüğüm), Turska, 2016., dramska serija
Produkcija: Endemol Shine Türkiye
Redatelj: Ömer Faruk Sorak


Glume:
Ibrahim Celikkol ... Ali Nejat
Alican Yücesoy ... Umut
Belçim Bilgin ... Naz
Aybars Kartal Özson ... Kaan
Rojda Demirer ... Neslihan
Ayda Aksel ... Aysen
Ferit Aktug ... Genco
Ege Aydan ... Ayhan
Gözde Cigaci ... Gökçe

 

Bogatstvo i moć jedini su znak uspjeha u Istanbulu. U takvom svijetu vrijeme prolazi brže nego u svijetu običnih ljudi, a ljudski koncepti poput ljubavi, požrtvovnosti, suosjećanja ili savjesti nepotrebni su teret te se smatraju slabošću. Obitelj predstavlja samo sliku za vanjski svijet, a u stvarnosti je ništa drugo nego dobro iskalkulirani poslovni dogovor. U ovom okrutnom svijetu u kojem su ljudski osjećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura. Tu gdje je pobjeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća.

 

O likovima:
IBRAHIM CELIKKOL – ALI NEDŽAT
Ali Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek. Jedino do čega mu je istinski stalo su uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. Najsretniji je kad je na rubu smrti.

ALICAN YÜCESOY - UMUT
Umut Ozer sin je iz ne toliko imućne, ali bliske obitelji. On je darovit i pametan. Njegov otac, legendarni automehaničar, preminuo je kad je Umut još bio dijete. Bistri dizajner u životu svladava niz izazova, bez obzira na skromne početke. Međutim, njegova pohlepa za novcem i moći prevladavaju te on gubi kontrolu. Postupno ga zatruje moć te postane hladan čovjek koji će s lakoćom povrijediti svoje najmilije

BELÇIM BILGIN – NAZ
Umutova žena Naz Ozer mlada je pedijatrica koja je upravo završila školovanje. Ona je idealistica kojoj su važnije moralne vrijednosti nego financijske. Iako su zaljubljeni, naglo su se vjenčali, što njihove obitelji teško prihvaćaju. Iako je Naz razumjela muževu slijepu ambiciju i mislila da je ona nužna sila zahvaljujući kojoj je uspio, ubrzo uviđa da se Umut mijenja nagore te da je vrijeme da krene iznova. S obzirom na to da ne može kontrolirati Umutov bijes, ona se obraća Nedžatu koji joj se isprva čini arogantnim i distanciranim. Ali njezino suosjećanje i toplina omekšat će njega i promijeniti Naz. Na Nedžata također jako utječe rođenje sina iz kratke veze s Didem koja se poslije zaljubi u njega. Naz i Ali Nedžat otkrit će ljubav.

 

 

Napetu seriju 'Kazna' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi