Inspektor Rex, 13. sezona

Inspektor Rex, 4. sezona
,
Inspektor Rex, 4. sezona
hr_HR

PON - PET 12.40

(Kommissar Rex), 2013., Austrija/Italija, dramska serija

Redatelj: Andrea Constantini, Marco Serafini, Fernando Muraca

Autori: Peter Hajek, Peter Moser

 

Uloge:

Rex…..Henry/ Tobbew Jack
Davide Rivera …. Ettore Bassi
Morini…..Fabio Ferri
Katia Martelli…..Pilar Abella
Filippo Gori…..Augusto Zucchi

Inspektor Rex vraća se uz odnedavno novoga partnera u napetim epizodama 13. sezone ove dugovječne serije! Rex i Davide Rivera (Ettore Bassi), smireni i skromni inspektor koji vrlo brzo uspostavi snažnu povezanost s legendarnim policijskim psom, zajedničkim snagama rješavaju nove slučajeve gdje će se više nego ikad prije morati osloniti na vlastite instinkte. Rexu se Davide svidi na prvu, budući da ga novi partner uključuje u svaki korak istrage. U ovoj sezoni, njih će dvojica rješavati ubojstvo krotitelja lavova, kao i zvijezde poznate sapunice, a branit će i nevinost mlade žene koja je napadnuta usred noći i čiji napadač je slučajno ubijen. U drugoj zagonetnoj pucnjavi u okolici Rima, ubijen je Hrvat i jedna Albanka, a Rex će bez problema riješiti i taj slučaj!

O glavnom liku:

Davide Rivera – Rexov novi partner je skroman, prilično tih i uvijek smiren. Bavi se jogom i rijetko kada podiže glas, a u rješavanju problema oslanja se na analiziranje situacije više nego na poduzimanje velikih akcija. Teško ga je izbaciti iz takta, što mu uvelike pomaže pri rješavanju kompleksnih slučajeva.

Ne propustite 13. sezonu napete serije o omiljenom psu-detektivu, 'Inspektor Rex' radnim danom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi