McConaughey nema problema s bivšim ljubavima, za razliku od vječnog neženje kojeg glumi u filmu 'Sve moje bivše'.

Svi se frajeri jednom požele skrasiti, pa tako ni poznati holivudski zavodnik Matthew McConaughey nije iznimka.

Javnost je iznenadio svojom vezom s uspješnim modelom brazilskog podrijetla, Camilom Alves, koju je i ozakonio nakon pet godina veze, kada su dobili svoje treće dijete.

 

 

 

Prije no što se konačno skrasio s prekrasnom Camilom Alves, Matthew se viđao s brojnim poznatim, ali i manje poznatim damama. Kako nije među slavnim osobama koje skrivaju svoj privatni život od očiju javnosti, nije teško sastaviti popis bivših ljubavi slavnog ljepotana.

Godinu prije upoznavanja svoje supruge, McConaughey je hodao s Penelope Cruz. Par se upoznao 2005. na snimanju filma 'Sahara', a svoje je druženje nastavio do sljedeće godine, kada su objavili kako uzimaju stanku zbog pretrpanih rasporeda s kojima se bore. Stanka je, očito, bila trajna, budući da su oboje u braku s drugim osobama.
Penelope nije jedina slavna dama s kojoj se McConaughey družio. Na dodijeli Grammyja 2002. godine, glumac je viđen u društvu Janet Jackson. Premda su oboje prvotno negirali vezu, Jackson je kasnije priznala kako su ipak imali 'nešto'.

Sestri Michaela Jacksona prethodila je glumica filmova znanstvene fantastike, Salli Richardson. Budući da su skrivali detalje svoje veze, poznato je samo kako su prekinuli 2001., nakon godinu dana ljubavi.

Snimanje filma 'Vrijeme ubijanja' pokazalo se produktivnim ne samo za glumčev budžet, već i za njegov ljubavni život. McConaughey je na setu upoznao čak dvije buduće djevojke. Najprije se viđao s Ashley Judd, koja je u filmu glumila njegovu suprugu. No, njihova je stvarna veza trajala koliko i filmska te je nakon Ashley na red došla Sandra Bullock. Čini se kako su sve glumčeve veze trajale godinu dana, pa tako ni ova nije iznimka. Iako razlog prekida nije poznat, javnost je bila upoznata sa Sandrinom shrvanošću prekidom koju je javno priznala.

Budući da je priznao kako s većinom djevojaka ostaje u prijateljskom odnosu, McConaughey se očito dobro nosi s bivšim ljubavima, za razliku od lika vječnog neženje, Connora Meada, kojeg glumi u filmu 'Sve moje bivše'.

Izvor: Instagram/Matthew McConaughey

U kakvim se problemima našao šarmantni zavodnik saznajte u filmu 'Sve moje bivše' u subotu na Doma TV-u.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju