Glades, 7. - 11. listopada

Glades, 1. sezona - 5
,
Glades, 1. sezona - 5
hr_HR

Priča o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan.

1. sezona, epizoda 6 - 7. listopada

 Longworth istražuje niz ubojstva dok Carlos i Daniel nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote od uragana koji prijeti Floridi.

1. sezona, epizoda 7 - 8. listopada

 Pacijent s ozljedom glave tvrdi da je vidio kako je njegov dvojnik počinio ubojstvo. Longworth otkriva da je žrtva Lisa živjela dvostrukim životom. Radila je na crno kao konobarica pokušavajući pobjeći od dominantnog muža. Sada mora pročešljati poveći popis osumnjičenih kako bi pronašao pravog ubojicu.

1. sezona, epizoda 8 - 9. listopada

 Vidovnjak je ubijen u sablasnom gradiću Cassadagi koji su prije stotinu godina osnovali mediji i vidovnjaci. Bivši medij pomaže Longworthu u istrazi te ga malo preplaši kad ga upozori da će netko blizak njemu umrijeti. U međuvremenu Calliena prijateljica Heather pita Longwortha da joj bude pratnja na zabavi Calliena medicinskog fakulteta.

1. sezona, epizoda 9 - 10. listopada

 Dobro odjeveni, bezobzirni odvjetnik za rastave čini se da je ustrijeljen, izboden i možda čak otrovan. Očigledno se mnogima zamjerio. Preplašeni Jeff moli Longwortha za pomoć kad pomisli da se sumnjivi čovjek noću mota oko njegove kuće.

1. sezona, epizoda 10 - 11. listopada

 Voditelj indijanskog kasina Blues Rock, vrhunske kockarnice koju krase rock 'n' roll suveniri vrijedni milijune dolara, padne kroz stakleni krov ravno na stol za rulet. Je li riječ o samoubojstvu ili zločinu? Jim surađuje s pametnom i seksi indijanskom policajkom Josie Tigertail zbog čega je Callie ljubomorna.

 

Seriju 'Glades' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi