Glades, 31. srpnja - 3. kolovoza

img placeholder
,
hr_HR

Četvrta sezona serije Glades sadrži više misterije, intriga i zabave koje pruža najomiljeniji floridski istražitelj ubojstava – šarmantni detektiv Jim Longworth.

 4. sez., 10. ep. - 31. srpnja

Jim istražuje smrt bogatog naftnog tajkuna i skupljača umjetnina uoči Art Basela, međunarodne izložbe umjetnina koja se održava u Miamiju. U međuvremenu, detalji iz Calliejine prošlosti ugrožavaju njezinu budućnost.

4. sez., 11. ep. - 1. kolovoza

Nakon što je čovjeka ubio mač glumca tijekom uprizorenja bitke iz Građanskog rata, Jim mora otkriti koji je zamišljeni vojnik počinio stvarno ubojstvo. Callie u međuvremenu na poslu otkriva nešto tragično, a Jim dobiva zloslutne vijesti koje se tiču Callie i Jeffa.

4. sez., 12. ep. - 2. kolovoza

Jim se zapetlja u dugotrajni sukob između dvije rančerske obitelji kad radnika s jednog ranča pronađu mrtva na granici dva posjeda. Netko iz Calliejine prošlosti pojavljuje se u najgorem mogućem trenutku i moli pomoć.

4. sez., 13. ep. - 3. kolovoza

Jima pozivaju na golfski teren kako bi uhvatio ubojicu vrhunskog golfera, no u tome ga ometa gužva nastala u pokušaju da organizira budućnost za Callie i sebe.Tagovi