Glades, 30. rujna - 4. listopada

Glades, 1. sezona - 5
,
hr_HR

Priča o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan.

1. sezona, epizoda 1 - 30. rujna

 Ovo je proceduralna policijska serija o detektivu iz odjela za ubojstva koji se preseli u uspavani zabačeni gradić Palm Glade u Floridi u potrazi za životom drukčijim od onog u čikaškoj policiji. No ubrzo otkriva da ovaj gradić kraj nacionalnog parka Everglades i nije toliko idiličan jer nailazi na niz ubojstava.

1. sezona, epizoda 2 - 1. listopada

 Lagani život završava kad obezglavljenu ženu pronađu u potoku. Longworth istražuje zločin i otkriva činjenice odlučan dovesti ubojicu pred lice pravde.

1. sezona, epizoda 3 - 2. listopada

 Jimov i Callien sin Jeff naiđe na napušteni zrakoplov u kojem je truplo. Ispostavi se da je žrtva umirovljeni specijalac koji je honorarno radio kao instruktor letenja. Trag vodi Longwortha do seksi studentice koja proučava egzotične ptice, bogatog i moćnog dilera droge i braće koja uživaju letjeti.

1. sezona, epizoda 4 - 3. listopada

 Gradić Pahokee priprema se za godišnji srednjoškolski Muck Bowl koji privlači pozornost cijele zemlje jer su mnogi igrači iz nacionalne nogometne lige igrali baš u toj utakmici. Kad nekoliko dana prije velike utakmice u polju šećerne trske pronađu tijelo poslovnog čovjeka, Longworth mora otkriti tko ga je želio mrtva.

1. sezona, epizoda 5 - 4. listopada

 Carlos je žrtva krađe identiteta, a kradljivac je otkriven kad netko prijavi Carlosovu smrt. Longworth prati žrtvu do lažne Carlosove djevojke, doktorandice socijalne antropologije koja proučava niz subjekata koji su emocionalno vezani za nju, a svaki bi mogao biti ubojica.

 

Seriju 'Glades' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi