Glades, 3. sezona

glades, 3. sezona
,
glades, 3. sezona
hr_HR

PON - SUB 16.00

(The Glades), SAD, 2011., kriminalistička serija
3. sezona, 10 epizoda

Scenarist: Clifton Campbell

Glume:
Matt Passmore ... Jim Longworth
Kiele Sanchez ... Callie Cargill
Carlos Gomez ... Carlos Sanchez
Michelle Hurd ... Colleen Manus

O seriji:

Nakon što je Callie odlučila ostati u Palm Gladeu kako bi bila s Jimom, njihov je odnos odmah stavljen na kušnju kad shvati da će joj nalaženje posla biti teže nego što je zamislila. Unatoč međusobnoj ljubavi i potpori, čekaju ih velike odluke dok se istovremeno trude funkcionirati kao par svladavajući izazove koji testiraju njihovu međusobnu predanost.

Stvari u policijskoj postaji Palm Glade postaju napete nakon što FDLE onamo pošalje Jennifer Starke, prelijepu i dinamičnu šeficu odjela FDLE-a da procijeni uspjeh i visoku stopu uhićenja kako bi na temelju procjene stvorila obrazac rada za ostale postaje. Nakon niza početnih razgovora, Jennifer počinje shvaćati da je postaja uspješna zahvaljujući Longworthovu neuobičajenom načinu vođenja istrage. Kako bi postigla zacrtani cilj, šefica odjela intenzivnije se prihvaća procjene i time stvara zanimljivu napetost između sebe i našeg vuka samotnjaka Longwortha.


 

Nagrade:

- 2013., 2012., 2011.- Tri nagrade Imagen Foundation Awards za najboljeg sporednog glumca (Carlos Gomez) te nominacija za najbolju sporednu glumicu (Kiele Sanchez) i najbolji televizijski program

- 2012. Nominacija za nagradu ALMA Awards za najdražeg televizijskog glumca (Carlos Gomez)

- 2012. Nagrada Young Artist Awards za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji

- 2011. – Nominacija za nagradu Motion Pictures Sound Editors za najbolje editiranje zvukaO glumcima:

MATT PASSMORE
(Jim Longworth)

Matt Passmore diplomirao je na prestižnom institutu National Institute of Dramatic Arts, gdje su studirale mnoge velike zvijezde poput Cate Blanchett, Mela Gibsona i Judy Davis. Nakon diplome pridružio se trupi Bell Shakespeare Company u Sydneyju, Australija. Ubrzo je započeo svoju karijeru na televizijskim ekranima, pridružujući se ekipi australske hit-serije 'Sutra je novi dan'. Glumio je i u drugim popularnim dramskim serijama poput 'Blue Heelers' i internacionalnoj hit-seriji 'McLeodove kćeri' te 'Rat podzemlja'. Za ulogu u seriji 'Glades' izabran je nakon što su ga producenti vidjeli u seriji 'Masterwork'. Uloga u seriji 'Glades' pretvorila ga je u američku zvijezdu.

KIELE SANCHEZ
(Callie Cargill)

Kielina obećavajuća glumačka karijera odvija se na kazališnoj pozornici, filmovima i televizijskim serijama. Ova ljepotica porijeklom je iz Portorika i Francuske, a probila se kada se iz Chicaga preselila u Los Angeles da bi se natjecala u finalu MTV-jevog showa 'Wanna Be a VJ'. Nakon toga počela je ganjati glumačku karijeru i dobila prvu filmsku ulogu u filmu 'Migrating Forms'. 2012. godine ostvarila je svoj televizijski debi u seriji 'That Was Then' te u 'Married to the Kellys'. Na velikim ekranima Sanchez je glumila u filmu 'The Kiss' te velikom hitu 'Zauvijek zajedno' u kojem je glumila s Mattom Damonom i Evom Mendes. Također je glumila u hororu 'Insanitarium', '30 dana noći' te '30 dana noći: Mračni dani' i 'A Perfect Getaway'. 2012. godine nominirana je za nagradu Imagen Foundation Awards za najbolju sporednu televizijsku glumicu u seriji 'Glades'.

CARLOS GOMEZ
(Carlos Sanchez)

Rođen u New Yorku, a odrastao u Miamiju, Carlos Gomez glumio je u filmovima, na televiziji i u kazalištu više pd 20 godina. Osvojio je tri nagrade Imagen Foundation Awards za najboljeg sporednog glumca u seriji 'Glades' te jednu nominaciju u istoj kategoriji. Kada je imao 19 godina preselio se iz New Yorka da bi ganjao karijeru. Ondje je studirao glazbeni teatar te trenirao pjevanje, glumu i ples. Proveo je nekoliko godina studirajući i radeći u Europi. Vratio se u Sjedinjene Američke Države kako bi se okušao na televiziji, filmu i kazalištu u Los Angelesu. Njegov filmski životopis vrlo je impresivan. 2009. glumio je u filmu 'Sjajna igra', te u filmu 'Kuća pijeska i magle' nominiranom za nagradu Oscar, zatim 'Brak na brzaka', 'Desperado', 'Pregovarač', 'Državni neprijatelj', 'Elitni ubojice', 'A Day Without a Mexican', 'The Memory Thief' te 'Sve o Steveu'. Carlosov televizijski životopis također je impresivan. Pojavljivao se u najgledanijim televizijskim serijama. Za ulogu u seriji 'Hitna služba' osvojio je nagradu Screen Actors Guild Award. Osim toga glumio je u seriji 'Velemajstor' i 'Sleeper Cell' te 'Prijatelji', 'Njujorški plavci', 'CSI', 'Bez traga', 'Zločinački umovi', 'Navy CIS', 'Zaštitnica svjedoka', 'Trava', 'Odstrel' i 'Medij'.

MICHELLE HURD
(Colleen Manus)

Michelle Hurd počela je glumiti u kazalištu vrlo rano. Odrasla je u New Yorku u glumačkom okruženju. Debitantski nastup na ekranu ostvarila je glumeći u seriji 'Another World', a zatim je uslijedila i karijera na televiziji, filmu i u kazalištu. Michelle je možda najpoznatija po ulozi detektivke Jeffries u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve' u kojoj je glumila dvije godine. Ostale uloge uključuju 'New York Undercover', 'Malcolm & Eddie', 'Leap Years', 'Hitna Služba', 'Tračerica' i 'Novi klinci s Beverly Hillsa'. Gostujuće uloge ostvarila je u filmovima 'Dobra žena', 'Kosti', 'Svijet prema Jimu', 'Zakon i red', 'Smith', 'Koža'. 'Čarobnice', 'O.C.', 'Kevin Hill', 'Pravda za sve' i 'FlashForward'. Na velikim ekranima glumila je u filmovima 'Slučajna avantura', 'Personals' i 'Double Parked'.

Kriminalističku seriju "Glades" ne propustite gledati subotom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi