Glades, 19. - 23. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Četvrta sezona serije Glades sadrži više misterije, intriga i zabave koje pruža najomiljeniji floridski istražitelj ubojstava – šarmantni detektiv Jim Longworth. Od ukletih plantaža do rumom natopljenih ustrijeljenih djevojaka, pa čak i zombi apokalipse, Longworth ponovno rješava ubojstva koja se mogu dogoditi samo u Floridi.

4. sez., 5. ep. - 19. prosinca

Nakon što s mjesta zločina na utrci 10K Zombie Run nestane truplo, Jim mora razotkriti opaku zavjeru kako bi otkrio kako truplo može samo tako ustati i odšetati.

4. sez., 6. ep. - 20. prosinca

Truplo potpredsjednice mjesne banke pronađeno je u trezoru, no Jim shvaća da njezine tetovaže i modrice otkrivaju da je vodila dvostruki život u kojem je bila glavna jammerica u ekipi roler derbija.

4. sez., 7. ep. - 21. prosinca

Naizgled ritualno ubojstvo vodi Jima u tajni svijet floridskih Roma, no tad se pojavljuje neočekivani posjetitelj – njegov otac Michael.

4. sez., 8. ep. - 22. prosinca

Dok Jim razotkriva ljubavni trokut povezan s ubojstvom, njegov otac Michael priopćava mu neočekivane vijesti koje će ga izbaciti iz rutine.

4. sez., 9. ep. - 23. prosinca

Zbog ubojstva prve profesionalne igračice jai alaija Jim istražuje milijunsku kockarsku industriju u Floridi koja se temelji na tom sportu starom 600 godina. U međuvremenu pojavljuje se Jimova majka Joan i upotpunjuje okupljanje disfunkcionalne obitelji.

 

 

 Tagovi