Glades, 18. - 22. svibnja

Glades, 4. sezona
,
Glades, 4. sezona
hr_HR

Doma TV donosi nagrađivanu kriminalističku seriju 'Glades' – priču o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan...

4. sezona, epizoda 12 - 13 - 18. svibnja

Jim se zapetlja u dugotrajni sukob između dvije rančerske obitelji kad radnika s jednog ranča pronađu mrtva na granici dva posjeda. Netko iz Calliejine prošlosti pojavljuje se u najgorem mogućem trenutku i moli pomoć.

Jima pozivaju na golfski teren kako bi uhvatio ubojicu vrhunskog golfera, no u tome ga ometa gužva nastala u pokušaju da organizira budućnost za Callie i sebe.

1. sezona, epizoda 1 - 2 - 19. svibnja

Ovo je proceduralna policijska serija o detektivu iz odjela za ubojstva koji se preseli u uspavani zabačeni gradić Palm Glade u Floridi u potrazi za životom drukčijim od onog u čikaškoj policiji. No ubrzo otkriva da ovaj gradić kraj nacionalnog parka Everglades i nije toliko idiličan jer nailazi na niz ubojstava.

Lagani život završava kad obezglavljenu ženu pronađu u potoku. Longworth istražuje zločin i otkriva činjenice odlučan dovesti ubojicu pred lice pravde.

1. sezona, epizoda 3 - 4 - 20. svibnja

Jimov i Callien sin Jeff naiđe na napušteni zrakoplov u kojem je truplo. Ispostavi se da je žrtva umirovljeni specijalac koji je honorarno radio kao instruktor letenja. Trag vodi Longwortha do seksi studentice koja proučava egzotične ptice, bogatog i moćnog dilera droge i braće koja uživaju letjeti.

Gradić Pahokee priprema se za godišnji srednjoškolski Muck Bowl koji privlači pozornost cijele zemlje jer su mnogi igrači iz nacionalne nogometne lige igrali baš u toj utakmici. Kad nekoliko dana prije velike utakmice u polju šećerne trske pronađu tijelo poslovnog čovjeka, Longworth mora otkriti tko ga je želio mrtva.

1. sezona, epizoda 5 - 6 - 21. svibnja

Carlos je žrtva krađe identiteta, a kradljivac je otkriven kad netko prijavi Carlosovu smrt. Longworth prati žrtvu do lažne Carlosove djevojke, doktorandice socijalne antropologije koja proučava niz subjekata koji su emocionalno vezani za nju, a svaki bi mogao biti ubojica.

Longworth istražuje niz ubojstva dok Carlos i Daniel nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote od uragana koji prijeti Floridi.

1. sezona, epizoda 7 - 8 - 22. svibnja

Pacijent s ozljedom glave tvrdi da je vidio kako je njegov dvojnik počinio ubojstvo. Longworth otkriva da je žrtva Lisa živjela dvostrukim životom. Radila je na crno kao konobarica pokušavajući pobjeći od dominantnog muža. Sada mora pročešljati poveći popis osumnjičenih kako bi pronašao pravog ubojicu.

Vidovnjak je ubijen u sablasnom gradiću Cassadagi koji su prije stotinu godina osnovali mediji i vidovnjaci. Bivši medij pomaže Longworthu u istrazi te ga malo preplaši kad ga upozori da će netko blizak njemu umrijeti. U međuvremenu Calliena prijateljica Heather pita Longwortha da joj bude pratnja na zabavi Calliena medicinskog fakulteta.

Seriju 'Glades' ne propustite pratiti od ponedjeljka do subote u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi