Glades, 17. - 21. srpnja

img placeholder
,
hr_HR

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

3. sez., 10. ep. - 17. srpnja

Na dan kad Callie polaže završni ispit Jim rješava slučaj ubojstva poslovne žene koja je pokrenula novu modnu liniju surferske odjeće i ponudila je sponzorstvo mladom mjesnom surferskom prvaku. Jim je frustriran jer Callie ne razgovara s njime, a suosjećajna Jennifer pokušava ga utješiti. Suočen je s nesigurnom budućnošću u kojoj ga Callieina karijera u Atlanti sve više udaljava od života s njom u Palm Gladeu. Jim shvaća da mora donijeti odluku o smjeru u kojem će taj odnos krenuti.

4. sez., 1. ep. - 18. srpnja

Kad u ukletoj kući na plantaži pronađu truplo bogate nasljednice, Jim mora riješiti priču o duhovima staru 150 godina.

4. sez., 2. ep. - 19. srpnja

Ubojstvo manekenke koja je promovirala rum poznatog proizvođača odvodi Jima u seksi, no opasan svijet promoviranja alkoholnih pića kako bi pronašao ubojicu.

4. sez., 3. ep. - 20. srpnja

Dok Jim traži ubojicu koji je sredio vlasnika lanca restorana s jelima s roštilja, Daniel se natječe u pripravljanju jela s roštilja, a najveći mu je protivnik njegov brat Drew.

4. sez., 4. ep. - 21. srpnja

Zbog smrti stripera Jim traži isporučitelje golih tijela i žene koje ih žele.


 Tagovi