Glades, 12. - 16. lipnja

img placeholder
,
hr_HR

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

11. ep. - 12. lipnja

Mrtvac u bazenu vodi Longwortha i Carlosa do vile u Pompano Beachu, a zatim u svijet uzgoja vrhunskih konja. Callie, koja je nekoć bila obećavajući džokej, postaje Longworthovo tajno oružje jer mu otkriva sve kvake ovoga natjecateljskog i okrutnog svijeta. Callie pokazuje Jimu stranu koju nikada nije vidio te se zbližavaju više nego ikad.

12. ep. - 13. lipnja

Ubijen je poznati lovac na blago, a njegov je slavni ujak osumnjičen. Žrtva je bila nadomak pronalaska mitskog španjolskog broda Magdalene koji je navodno nosio milijarde dolara vrijedan plijen. Radeći na slučaju, Longworth otkriva Callienu strast prema lovu na blago.

13. ep. - 14. lipnja

Longworth istražuje smrt djevojke koja je, ispostavi se, bila u vezi s poznatim floridskim senatorom. Uključuje se senatorova supruga koja neće prezati ni pred čim da spere ljagu s obiteljskog imena... I unaprijedi muževu političku karijeru.

2. sez., 1. ep. - 15. lipnja

Longworthov odnos s Callie dobro napreduje, ali situacija se mijenja nakon što je Olivia, kći kubanskog mafijaša Eduarda Garcije, pronađena mrtva, a istodobno Calliein muž Ray treba biti pušten iz zatvora. Mafijaške obitelji Garcia i Saldivar u lošim su odnosima i Longworth mora nagovoriti Garciju da pričeka njegovu istragu umjesto da odmah zarati sa Saldivarima. Istragu komplicira uključivanje Tima Ballarda, ambicioznog vođe jedinice za organizirani zločin FDLE koji se zamjerio Manaus. Garcia Longworthu daje samo tri dana da Olivijina ubojicu privede pravdi. Glasine da je Olivia bila u vezi s članom obitelji Saldivar samo povećavaju napetost. Otkriva se da je Olivia željela doznati kako je njezin otac ubijen, a kako Longworth napreduje kroz istragu, situacija prijeti da će postati eksplozivna.

2. sez., 2. ep. - 16. lipnja

Longworthova bivša partnerica, detektivka Samantha Sam Harper, prati serijskog ubojicu (Davitelja iz Northsidea) od Chicaga do Floride, gdje joj Longworth pomaže tražiti ga. Između Sam i Longwortha frcaju iskre, a Sam i Callie ljubomorne su jedna na drugu. Uskoro pronalaze mrtvu ženu s Daviteljevom posjetnicom – oči su joj obojene u crno. Ubojicu pronalaze na zadnjem mjestu koje bi Longworth očekivao. Za to vrijeme Ray pokušava nastaviti sa svojim životom, ali njegov nepredvidivi karakter stvara probleme za Callie. Manaus primjećuje da se brine zbog posla i daje joj neočekivanu ponudu: posao forenzične medicinske sestre u FDLE-u. To je posao zbog kojeg će biti u redovitom kontaktu s Longworthom čak i ako pokuša obnoviti obiteljski život s Rayem i Jeffom.

 


 Tagovi