Glades, 11. - 15. studenog

glades, 3. sezona
,
glades, 3. sezona
hr_HR

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik.

3. sezona, epizoda 5 - 11. studenog

Kad Jim pronađe mrtvog bivšeg mornaričkog SEAL-ovca, vlasnika njemu omiljenog kombija s brzom hranom u kuhinji tog istog kombija, ubrzo se nađe usred žustrog sukoba između vlasnika novovalnih kombija s brzom hranom i vlasnika tradicionalnih restorana na šetnici. Jennifer aktivno pregledava Jimove slučajeve. Calliein pokušaj suočavanja s Mirandom i razlozima njezine agresije prema njoj na kraju joj se odbija o glavu.

3. sezona, epizoda 6 - 12. studenog

Ubojstvo žene koja je kontaktirala s organizacijom Innocence Project kako bi spasila osuđenika na smrt spaja Jima s detektivom koji je istraživao taj slučaj: Jimov bivši partner, sad osuđeni ubojica, Mike Ogletree. Callie dobiva loše vijesti iz ureda floridskog državnog odvjetnika nakon što dobije poziv da svjedoči protiv agenta Porezne uprave koji ju je nekoliko godina prije pokušao ucijeniti tražeći seks u zamjenu za urednu reviziju njezinih financija. Nećka se uzeti pauzu na poslu kako bi sudjelovala u tom slučaju te je iznenađena kad njezin zahtjev Miranda podupre. Ispostavlja se da je Miranda također bila žrtva seksualnog zlostavljanja te se počnu zbližavati.

3. sezona, epizoda 7 - 13. studenog

Longworth i Jennifer istražuju ubojstvo koje ih suprotstavlja Suverenima, bizarnoj skupini koja se protivi vladi i koja vjeruje da je iznad zakona. Manusica i Carlos ubrzo postaju žrtvama takozvanog papirnatog terorizma Suverenih, zbog čega su suspendirani s dužnosti. Callie očajnički traži stari mobitel na kojem se nalazi snimka Elkinsa kako je pokušava ucijeniti da spava s njime da bi zanemario njezine probleme s plaćanjem poreza.

3. sezona, epizoda 8 - 14. studenog

Jim i Jennifer istražuju članove luksuznih ljekovitih toplica čiji je suvlasnik ubijen i otkrivaju visoke troškove koje bogati plaćaju da bi ostali mladi i prelijepi. Callie je živčana jer istodobno uči za završne ispite i priprema se za svjedočenje Elkinsovo. Njezina kuća u Palm Gladeu raspada se, no njezin život u Atlanti kreće nabolje.

3. sezona, epizoda 9 - 15. studenog

Osvajač 80 milijuna dolara na floridskoj lutriji pronađen je ubijen na udaljenom otoku u Islandiji. Jim i Jennifer moraju razotkriti krvnu osvetu koja traje već deset godina između žrtve i jedinog stanovnika otoka. Miranda odvlači Callie od učenja za ispite na zabavu nakon medicinskoga kongresa, no Jim sve teže i teže uspijeva doći s njome u kontakt.

Kriminalističku seriju "Glades" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi