Fred i Barney Show, 2. - 6. rujna

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Vratimo se zajedno u kameno doba s avanturama urnebesne obitelji Kremenko i njihovih prijatelja.

1. sezona, epizoda 5 - 2. rujna

 Ljubomoran zato što Wilmu i Betty privlači slavna holikamena zvijezda Clark Gravel, Fred zdušno počne vježbati kako bi stekao dobru formu i zadivio svoju ženu.

1. sezona, epizoda 6 - 3. rujna

 Wilma kupi ljubimca psetosaura bez Fredova odobrenja, što uzrokuje bezbroj problema, posebice kada Fred pokuša patentirati recept za hranu ne znajući da je psetosaurova. U međuvremenu Dino postaje ljubomoran na ljubimca psetosaura i Fred dobiva policijsku prijavu.

1. sezona, epizoda 7 - 4. rujna

 Cijene strašno rastu, a g. Škriljevko smanjio im je plaće jer je pogrešno shvatio kad su zatražili povišicu. Fred i Barney rade razne honorarne poslove da nadoknade umanjene prihode, a pritom iz ponosa izbjegavaju da ih vidi g. Škriljevko.

1. sezona, epizoda 8 - 5. rujna

 Kako bi izbjegli odlazak na operu, Fred i Barney vode Wilmu i Betty na safari u zemlji dinosaura. No Fred nije poslušao upozorenje s oglasne ploče o zabrani izlaska iz vozila. Fred i Barney zaglave u gnijezdu pterodaktila iz kojeg pokušavaju odletjeti da bi se spasili.

1. sezona, epizoda 9 - 6. rujna

 Fred i Barney odlaze u ribolov na otok navodno opsjednut vukodlakom. No kad stignu, nevrijeme ih prisiljava da ostanu u kolibi ljubaznog starca, jedinog stanovnika otoka.

 

Crtanu seriju 'Fred and Barney Show' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u.Tagovi