Fred i Barney Show, 1. sezona

fred i barney - 2
,
fred i barney - 2
hr_HR

PON - PET 09.05

(The New Fred and Barney Show), 1979., SAD, crtana serija
Redatelji: Oscar Dufau, George Gordon, Ray Patterson

Doma TV na male ekrane donosi crtanu seriju 'Fred & Barney Show'. Vratimo se zajedno u kameno doba s avanturama urnebesne obitelji Kremenko i njihovih prijatelja. Život u pretpovijesnom dobu ima svoje nedostatke, ali obitelj Kremenko i susjedi preživljavaju u velikom stilu, pa najmlađim gledateljima uz njih zasigurno neće biti dosadno!

O crtanoj seriji:
'Kremenko' je crtana serija o legendarnoj obitelji iz kamenog doba! Obitelj Kremenko iz Kamengrada ima jako neuobičajenu svakodnevicu. Košnja trave dinosaurom sa zubima poput pile, tuširanje vodom iz surle vunasta mamuta i slasne pljeskavice od brontosaura svakodnevica su simpatičnih Freda i Wilme Kremenko i njihovih prijatelja Barneyja i Betty Kamenko. S ovom živopisnom ekipom nikad nije dosadno.

Najmlađi gledatelji moći će se nasmijati uz svakodnevne avanture poznatih crtanih likova: Fred smatra da je zbog "moderne" tehnologije život prelagan i dosadan pa pokušava živjeti kao "staromodan" špiljski čovjek iako nema prakse s tim, a doznaje i da je naslijedio bogatstvo od plemića prema kojem je bio ljubazan dok je prerušen radio u kamenolomu, no napetost raste kad dozna da nije jedini nasljednik.

Fred i Barney pronaći će torbu s novcem ukradenim iz Kamengradske banke, no na bijeg će ih natjerati strah od pljačkaša. Kamengrad će posjetiti i dva člana rokerskog benda 'Praljudi'. Život u pretpovijesnom dobu ima svoje nedostatke, ali obitelj Kremenko i susjedi preživljavaju u velikom stilu!

Neka vaše dijete ne propusti crtanu seriju 'Fred i Barney Show' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u i neka mu bude jabadabaduuu!

 Tagovi