.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Doktori za seks, 12.-13. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Masters nastavlja s pionirskim radom nastavkom svog istraživanja kao jedini bijeli liječnik u crnačkoj bolnici, no nauštrb svoje ginekološke prakse.

2. sez., 3.-4. ep. - 12. studenog

Masters (Michael Sheen) porodi bebu s neodređenim genitalijama i potiče roditelje da ne dodijele kirurški djetetu spol iz straha ili praktičnosti. Tajni susret s Johnson (Lizzy Caplan) u hotelu sastoji se od seksualnih igrica i gledanja boksačkog meča, pri čemu Johnson otkrije Mastersovo problematično djetinjstvo.

Langham (Teddy Sears) vidi kako Masters (Michael Sheen) i Johnson (Lizzy Caplan) napuštaju hotelsku sobu nakon večernjeg sastanka, nakon čega izrazi svoje sumnje DePaul (Julianne Nicholson). To uzrokuje probleme između dvije žene i ugrozi Johnsonin posao. Šef bolnice, čovjek s lascivnim zanimanjem za istraživanje, osujeti Mastersa kad pokuša dovesti Johnson kao svoju pomoćnicu. Betty (Annaleigh Ashford) pokuša skriti svoju neplodnost od Genea (Greg Grunberg).

 

2. sez., 5.-6. epizoda - 13. studenog

Masters nastavlja s pionirskim radom nastavkom svog istraživanja kao jedini bijeli liječnik u crnačkoj bolnici, no nauštrb svoje ginekološke prakse. Coralin brat Robert suprotstavi se Libby u vezi s njezinim odnosom prema Coral, Betty se ponovno sretne s bivšim ljubavnikom, a Johnson pokušava ispraviti svoj odnos s DePaul koja je doznala za Johnsoninu avanturu s Mastersom.

Nakon što Hendricks zabrani Mastersu da se koristi crncima u svom istraživanju, Masters kontaktira s novinarom da bi promovirao svoj rad, pri čemu kao mamac upotrijebi pobijanje mita o seksualnim stereotipovima crnaca. Johnson je primorana prihvatiti DePaulinu odluku da prekine svoje liječenje kemoterapijom. Gene otkrije istinu o odnosu Betty i Helen. Libby otpusti Coral nakon što otkrije da je lagala da joj je Robert ljubavnik.
 Tagovi