Djevojke na zadatku, 7. sezona

Djevojke na zadatku, 7. sezona - 2
,
hr_HR

SUBOTA 16.25

(Rizzoli & Isles), 2015./2016., SAD
Tvorac serije: Janet Tamaro
Izvršni producenti: Bill Haber, Michael Katleman, Jan Nash

Glume:
Angie Harmon ……………. Jane Rizzoli
Sasha Alexander ………….. dr. Maura Isles
Jordan Bridges ……………. Frankie Rizzoli ml.
Bruce McGill ……………... detektiv Vince Korsak
Lorraine Bracco …………... Angela Rizzoli

Doma TV donosi sedmu sezonu uzbudljive kriminalističke serije o dvije Bostonke koje, usprkos tome što su vrlo različite, veže snažno prijateljstvo i želja da pravda bude zadovoljena. Obje su uspješne u onome što rade, no zajedno čine nezaustavljivi duo koji rješava najsloženije zločine u Bostonu.

Nagrade i nominacije:

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji omiljene dramske serije na kabelskoj televiziji

• TV GUIDE AWARDS
- 2014. – nominacija u kategoriji omiljenog televizijskog dua

• GRACIE ALLEN AWARDS
- 2012. – nagrada za najbolju glumicu u glavnoj ulozi dramske serije ili TV specijala (Angie Harmon)
- 2011.- nagrada za najbolju produkciju televizijske serije

• WOMEN'S IMAGE NETWORK AWARDS
- 2010. – nagrada za najbolju glumicu u dramskoj seriji (Sasha Alexander)
- nominacija u kategoriji najbolje glumice u dramskoj seriji (Angie Harmon)

• YOUNG ARTIST AWARDS
-2012. – nominacija u kategoriji najbolje gostujuće izvedbe mladog glumca u seriji (Cameron Monaghan)

• NAMIC VISION AWARDS
-2013. – nominacija u kategoriji najbolje izvedbe u dramskoj seriji (Lee Thompson Young)

• MOTION PICTURE SOUND EDITORS
- 2012., 2011. – nominacija u kategoriji najbolje montaže zvuka u seriji

O glumcima:

ANGIE HARMON (Jane Rizzoli)

Harmon je rođena u Dallasu u Teksasu, a veći dio svojega života provela je pred kamerama. Kao tinejdžerka, ostvarila je zavidnu karijeru modela i postala poznato ime u 90-ima, pa je tako nosila modne revije za modne velikane kao što su Giorgio Armani i Donna Karan. U Los Angelesu je studirala glumu, a filmski debi ostvarila je u neovisnom filmu 'Lawn Dogs' uz Sama Rockwella. Popis filmova u kojima je Harmon glumila uključuje glavnu ulogu Abby u 'Dobroj majci' i glavnu ulogu uz Liama Neesona i Piercea Brosnana u neovisnom filmu 'Seraphim Falls'. Pojavila se i u filmovima 'Frka s Dickom i Jane' i 'Agent Cody Banks'.
Prije 'Djevojaka na zadatku', Harmon je bila poznata po ulozi pomoćnice okružnog tužitelja u dramskoj seriji 'Zakon i red'. Ostale novije uloge uključuju glavnu ulogu u seriji 'Ženski klan', temeljenoj na bestseleru Jamesa Pattersona, te TV film 'Živi dokaz'.

SASHA ALEXANDER (dr. Maura Isles)

Alexander je studirala glumu u Londonu, a diplomirala je na prestižnom fakultetu School of Cinema and Television pri Sveučilištu University of South California, gdje je studirala režiju.
Kao talentirana i svestrana glumica u filmovima i na TV-u, Alexander je poznata po ulozi specijalne agentice Caitlin Todd u prve dvije sezone popularne serije 'Navy CIS'. Alexander je glumila i u seriji 'Dawson’s Creek', kao i u 'Presidio Med' i 'The Nine'. Gostovala je u vrlo popularnim serijama kao što su 'Prijatelji', 'Dr. House' i 'Greg the Bunny'.
Alexander je imala i glavnu ulogu u neovisnom filmu 'Coming & Going' redatelja Edoarda Pontija. Bila je i dio glumačke postave u filmskom hitu 'Njemu baš i nije stalo' te je glumila uz bok Jimu Carreyju u filmu 'Reci Da'. Ostali filmovi u kojima je ostvarila uloge uključuju 'Nemoguću misiju 3' i 'Ljubav se događa'. Glumila je i u mnogim neovisnim filmovima, uključujući 'Posljednju uspavanku', za koji je osvojila nagradu za najbolju glumicu na San Diego Film Festivalu.

BRUCE McGILL (detektiv Vince Korsak)

Podrijetlom iz San Antonija, McGill je započeo glumačku karijeru na kazališnim daskama u osnovnoj školi. Nakon što je diplomirao glumu na Teksaškom sveučilištu u Austinu, ostvario je profesionalni debi kao član kazališta Trinity Square Repertory Company na Rhode Islandu.
Popis McGillovih pojavljivanja na TV-u poprilično je dojmljiv. Glumio je kontroverznog novinara Petera Arnetta u 'Uživo iz Bagdada', a pamtimo ga i po gostovanjima u serijama 'Zakon i red: Zločinačke nakane', 'CSI', 'Pravda za sve', 'Sam svoj majstor', 'Zvjezdane staze: Voyager' i 'Poroci Miamija', među ostalima. McGill je poznat i po ulozi u hit-seriji 'MacGyver'.
McGill je glumio u gotovo 100 filmova, uključujući 'Građanina opasnih namjera', 'Točku prednosti', 'Odmetnutu porotu', 'Cinderella Mana', te 'Probuđenu savjest'. Glumio je i u filmu Roberta Redforda 'Legenda o Baggeru Vanceu', te u filmovima 'Moj rođak Vinny', 'Cijena straha' i 'Lincoln'. Nedavno je primljen u Kuću slavnih teksaškog filma.

Ne propustite nove nastavke sedme sezone serije 'Djevojke na zadatku', o detektivki i medicinskoj vještakinji iz Bostona koje zajedničkim snagama rješavaju složene slučajeve, subotom na Doma TV-u.Tagovi