Djevojke na zadatku, 28. siječnja - 1. veljače

Djevojke na zadatku, 4. sezona - 4
,
Djevojke na zadatku, 4. sezona - 4
hr_HR

Jane Rizzoli čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji.

4. sezona, 3 - 4 epizoda - 28. siječnja

Maura postaje glavna sumnjivica u ubojstvu kad umre muškarac s kojim je izašla, a Maura se i ne sjeća njihove zajedničke večeri. Dok se šokantni dokazi protiv Maure gomilaju, Jane je rastrgana jer se trudi zaštititi najbolju prijateljicu i raditi svoj posao.

Prvog dana suđenja za ubojstvo Paddyju (John Doman – „Borgia“, „Opasna igra“, „Žica“) Maura doznaje nešto više o svom ocu od Hope (Sharon Lawrence). Korsak progovara o Cavanaughovoj tragičnoj prošlosti. U neočekivanom preokretu Maura treba odlučiti na čijoj je strani kad ona i Jane otkriju šokantnu tajnu o Paddyju i Hope koja utječe na sve njih.

4. sezona, 5 - 6 epizoda - 29. siječnja

Krštenje malog T. J.-a postaje sumorno kad u crkvi otkriju truplo. Jane gotovo zlouporabi svoju moć kako bi zaštitila svog brata Tommyja (Colin Egglesfield) kad Lydijin zaručnik Stuart Strawbridge (Jareb Dauplaise – „Momci s Madisona“) zaprijeti da će preuzeti skrbništvo nad T. J.-em, a rezovi u proračunu uzrokuju napetosti u odjelu.

Kad rastresena Jane prolije vruću kavu po neznancu, internetom počne kružiti snimka Janeina lošeg dana koja bi mogla ugroziti njezinu karijeru i ugled. Za to vrijeme, ekipa pokušava brzo riješiti zagonetni slučaj ubojstva koji uključuje stručnjaka za teorije zavjere.

4. sezona, 7 - 8 epizoda - 30. siječnja

Popularnog srednjoškolskog profesora pregazi automobil i očito nije riječ o nezgodi. Ekipa pokušava riješiti slučaj, ali Jane je zaokupljena poručnikom Martinezom (Amaury Nolasco) koji očito favorizira svoju jedinicu za narkotike.

Frankie Jr. pomaže u rješavanju jeziva slučaja ubojstva koji uključuje juniorsku hokejsku ligu. Frustrirana s Hope (Sharon Lawrence), Cailin (Emilee Wallace) pita može li biti kod Maure, no Maura ubrzo nauči da život s mlađom polusestrom iziskuje vještine koje nema.

4. sezona, 9 - 10 epizoda - 31. siječnja

Kad Jane i Mauru zamole da predstave slučaj serijskog ubojice Charlesa Hoyta na policijskom simpoziju, Jane se brine da će njezin najveći izazov biti suočavanje s lošim sjećanjima. No dok ona i Maura počnu simulaciju istrage Hoytovih ubojstava, ubrzo nabasaju na jezivo otkriće. U samo nekoliko trenutaka ekipa je uvučena u smrtonosnu igru mačke i miša s novim i zastrašujućim serijskim ubojicom.

Kad noćna amaterska autoutrka postane smrtonosna, ekipa brzo rješava slučaj koji postane osobito opasan. Dokazi se gomilaju, a Jane sumnja da je motiv za ubojstvo bio pokušaj prikrivanja krijumčarenja droge. No kad se obrati poručniku Martinezu (Amaury Nolasco) za pomoć, čini se da koči njezinu istragu.

4. sezona, 11 - 12 epizoda - 1. veljače

Savjetnica za simulirana suđenja (A'da Alison Woolfolk – „Franklin & Bash“) tragično premine tijekom natjecanja. Za to vrijeme, zbog Angelina povećanog zanimanja za prodaju kolača Jane je zabrinuta da skriva financijske probleme. Tommy (Colin Egglesfield) unajmi odvjetnika (Chris Coppola – „Beowulf“) da dobije odštetu od centra Storrow. Doug Savant („Očajne kućanice“, „Melrose Place“) pojavljuje se u ulozi savjetnika za lažna suđenja, kolege žene koja je preminula.

Ekipa rješava slučaj nasilnog ubojstva koji zamućuju oprečni dokazi. Mauru opterećuje važna odluka: hoće li udomiti djeda koji je odnedavna na uvjetnoj kazni (Richard Herd- Seinfeld, T. J. Hooker). Za to vrijeme, Jane i Casey (Chris Vance) moraju odabrati između karijera i svoje veze.

 

Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi