Djevojke na zadatku, 21. listopada

Djevojke na zadatku, 4.sezona
,
hr_HR

Jane Rizzoli (Angie Harmon) čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles (Sasha Alexander) pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji. Unatoč tome što su potpune suprotnosti, ove dvije snažne žene dijele neobičnu kemiju i prisan odnos zahvaljujući kojem rješavaju najzahtjevnije i najsloženije zločine u Bostonu.

4. sez., 3. ep.

Maura postaje glavna sumnjivica u ubojstvu kad umre muškarac s kojim je izašla, a Maura se i ne sjeća njihove zajedničke večeri. Dok se šokantni dokazi protiv Maure gomilaju, Jane je rastrgana jer se trudi zaštititi najbolju prijateljicu i raditi svoj posao.

4. sez., 4. ep.

Prvog dana suđenja za ubojstvo Paddyju (John Doman – „Borgia“, „Opasna igra“, „Žica“) Maura doznaje nešto više o svom ocu od Hope (Sharon Lawrence). Korsak progovara o Cavanaughovoj tragičnoj prošlosti. U neočekivanom preokretu Maura treba odlučiti na čijoj je strani kad ona i Jane otkriju šokantnu tajnu o Paddyju i Hope koja utječe na sve njih.Seriju 'Djevojke na zadatku' pratite subotom u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi