Djevojke na zadatku, 1. sezona

Djevojke na zadatku, sezona 1 - 6
,
hr_HR

PON - PET 13.35

(Rizzoli & Isles), SAD, 2010., serija


1. sezona, 10 nastavaka
Produkcija: Warner Bros.

Izvršni producenti: Janet Tamaro, Bill Haber, Joel Fields
Autorica: Tess Gerritsen


Uloge:
Angie Harmon - det. Jane Rizzoli
Sasha Alexander - dr. Maura Isles
Jordan Bridges - Frankie Rizzoli Jr.
Lee Thompson Young - det. Barry Frost
Bruce McGill - det. Vince Korsak
Lorraine Bracco - Angela Rizzoli

Serija je nastala prema romanima The Apprentice i The Surgeon svjetski poznate autorice bestsellera Tess Gerritsen.

O likovima:
Jane Rizzoli (Angie Harmon) je samopouzdana, neovisna i uspješna policijska detektivka. Izuzetno je natjecateljski nastrojena, pogotovo kada se radi o odnosu s njenim mlađim bratom Frankiejem. Njihova majka se ponaša jako zaštitnički. Jane je preživjela okrutan napad serijskog ubojice te se našla korak do smrti. Iako ga je strpala u zatvor, Jane i dalje progone sjećanja na taj događaj. Nema sreće u odnosu s muškarcima, alergična je na pse, no ipak zavoli psa lutalicu kojeg je spasio njen bivši partner Korsak.

Frankie Rizzoli Jr. (Jordan Bridges) je mlađi brat Jane Rizzoli.
Njegov uzor je Jane, no ne osjeća se kao da živi u njenoj sjeni, jer traži svoj vlastiti put do uspjeha u policiji. Baš kao i ostali muškarci u Janeinom životu, i njen brat se spram nje odnosi zaštitnički i to više nego što bi ona željela.

Detective Barry Frost (Lee Thompson Young) je Janein novi partner. Talentiran za rad na računalu i tehnologijama, posjeduje strah od mrtvih tijela i ne može vidjeti krv. Iako je podrška Jane kao odan i hrabar partner, nije u dobrim odnosima s njenim bivšim suradnikom Korsakom.

Detective Vince Korsak (Bruce McGill) je bivši partner i neslužbeni mentor od Jane Rizzoli. Njih dvoje nakon dugogodišnjeg zajedničkog rada imaju blizak odnos, no Korsaka i dalje muči što on i Jane više ne rade skupa. Njemu je jako stalo do nje i ponaša se jako zaštitnički. Ne slaže se baš najbolje s Janeinim novim partnerom Frostom.

Ne propustite dogodovštine prijateljica i suradnica Rizzoli & Isles od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni pročitajte ovdje.Tagovi