.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Cure bez love, 5. sezona

Cure bez love exposed
,
hr_HR

PON - PET 04.25

(2 Broke Girls), 2015., humoristična serija
Tvorac serije: Whitney Cummings, Michael Patrick King
Izvršni producent: Michael Patrick King


Glume:
Kat Dennings........Max Black
Beth Behrs...........Carolina Channing
Garrett Morris.......Earl
Jonathan Kite.......Oleg
Matthew Moy........Han Lee
Jennifer Coolidge...Sophie Kachinsky

Donosimo petu sezonu Emmyjem nagrađene humoristične serije 'Cure bez love'. Unatoč kojekakvim događajima koji ih očekuju, Max (Kat Dennings) i Caroline (Beth Behrs) neće odustati od borbe za svoj desertni bar! Iz njihovih različitosti i suživota te interakcije s kolegama na poslu koji su svi odreda vrlo neobični likovi proizlaze urnebesne situacije zbog kojih je ta serija već godinama na samom vrhu gledanosti kod američke publike, ali i širom svijeta.

Nagrade i nominacije:
• PRIMETIME EMMY AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji izvanrednog dizajna produkcije u polusatnom ili kraćem programu
- 2012.-2015. - nominacija u kategoriji izvanrednog ostvarenja u kinematografiji u seriji snimanoj s više kamera
- 2015., 2012. - nominacija u kategoriji izvanredne montaže slike u humorističnoj seriji
- 2013.– nominacija u kategoriji
- 2012. – nagrada za izvanrednu umjetničku direkciju u seriji snimanoj s više kamera

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2015.,2014. – nominacija u kategoriji omiljene humoristične serije
- 2014. – nominacija u kategoriji omiljenih prijateljica s televizije
- 2012. – nagrada za omiljenu novu humorističnu seriju

• TEEN CHOICE AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji najbolje humoristične serije
- nominacija u kategoriji najbolje nove ženske televizijske uloge (Beth Behrs)

• TV GUIDE AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji omiljene humoristične serije
- 2012. – nominacija u kategoriji omiljene nove TV serije

• BMI FILM & TV AWARDS
- 2013. – nagrada za najbolju glazbu u TV seriji (Peter Bjorn and John)

• YOUNG ARTIST AWARDS
- 2013. – nominacija kategoriji najbolje gostujuće glumačke izvedbe u TV seriji za glumce od 11 do 13 godina (Jake Elliott)

O glumcima:

KAT DENNINGS(Max Black)
Dennings je postala poznata po ulogama u filmu 'Nick i Norah: Spoj za jednu noć', za koji ju je Međunarodna novinarska akademija nominirala za nagradu Satellite, i onoj u filmu 'Junfer u četrdesetoj'. Glumila je u filmskoj adaptaciji serije stripa 'Thor' zajedno s Natalie Portman, Chrisom Hemsworthom i Stellanom Skarsgårdom. Dennings također glumi u sljedećim filmovima: 'Zemlja snova', 'Defendor', 'Čarobni kamen', 'The Answer Man', 'Kućna zečica', 'Charlie Bartlett', 'Digni glas', 'U dolini', 'London' i 'Kuća debele mame 2'. Godine 2005. izabrana je da sudjeluje na prestižnom Sundance Filmmaker's Labu na kojemu je s Robertom Redfordom radila na 'Zemlji snova' Dantea Harpera.

BETH BEHRS(Caroline Channing)
Behrs je rođena u Lancasteru u Pennsylvaniji, a odrasla u Lynchburgu u Virginiji. Počela je glumiti u kazalištu kad je imala pet godina. Kad je imala 15, njezina se obitelj preselila u okrug Marin blizu San Francisca, gdje je Behrs počela studirati i glumiti u Tonyjem nagrađivanom Američkom konzervatorskom kazalištu (ACT). Dok je studirala na ACT-u, glumila je u svjetskoj premijeri mjuzikla 'Conversations: The Music of Simon and Garfunkel' i premijeri kazališnog komada Jeffreyja Hatchera na Zapadnoj obali, 'Korczak's Children'. Također je glumila u televizijskim reklamama i pozirala na plakatima.


JONATHAN KITE(Oleg)
Rođen i odrastao u Chicagu, Kite je ušao u svijet kazališta komedije vrlo rano. Diplomirao je umjetnost kazališne glume na Sveučilištu Illinois Urbana – Champaign i istovremeno radio improvizacije sa skupinom Second City. Godine 2003. Kite se preselio u Los Angeles kako bi radio na svojoj glumačkoj karijeri. Kite se pojavljuje u televizijskim serijama 'Odgoj za početnike' i 'In the Flow with Affion Crockett'.


MATTHEW MOY(Han Lee)
Rođen i odrastao u San Franciscu, Moy je slijedio svoju ljubav prema animiranim filmovima i počeo studirati čitanje tekstova. Imao je zapažene uloge u uspješnim televizijskim serijama kao što su 'Stažisti', 'iCarly' i 'Kako sam upoznao vašu majku', a posuđuje glas u humorističnoj animiranoj seriji 'Steven Universe'.


JENNIFER COOLIDGE(Sophie)
Coolidge je rođena u Bostonu, a diplomirala je kazalište na koledžu Emerson, nakon čega se odselila u Los Angeles. Ondje se pridružila poznatoj trupi komičara Groundlings, gdje je nastupala uz Willa Ferrella. Svoju prvu televizijsku ulogu ostvarila je u devedesetima u legendarnoj humorističnoj seriji 'Seinfeld', nakon čega je glumila i u serijama 'Saturday Night Special', 'King of the Hill', 'Frasier', 'Prijetelji', 'Svijet prema Jimu', 'Joey', 'Reži me', 'Tajni život američkog tinejdžera' i 'Glee'.
Osim na televiziji, ostvarila je i brojne zapažene uloge na velikome platnu. Tako ju je publika imala prilike vidjeti u filmovima kao što su 'Plavuša s Harvarda', 'Prave face', 'Austin Powers 2: Špijun koji me hvatao', 'Zoolander', 'Seks i grad', 'Pepeljuga' i 'U parku Jane Austen', no najpoznatija je po ulozi Stiflerove majke u svim nastavcima komedije 'Američka pita'.

Nasmijte se do suza uz petu sezonu popularne humoristične serije 'Cure bez love' od 5. listopada na Domi TV! Tagovi