Cure bez love, 23. - 27. listopada

Cure bez love 5. sezona
,
hr_HR

Ovaj klasični sitcom obogaćen je novim, suvremenim i mladenačkim elementima, a dvije glavne protagonistice svakom epizodom iznova dokazuju da život može biti zabavan čak i kad nemaš love!

5. sez., 17. ep. - 23. listopada

Kada djevojke odlaze u zatvor u posjet Carolineinu ocu Martinu, kažu mu da Carolinein novac od filma kane uložiti u pretvaranje svog šaltera u desertni bar.

5. sez., 18. ep. - 24. listopada
Djevojke traže veći prostor za svoj desertni bar i Han ih spaja s Evie, agenticom za nekretnine koja je zaljubljena u njega. Randy iznenada dolazi u zalogajnicu u nadi da će se pomiriti s Max.

5. sez., 19. ep. - 25. listopada
Kako bi bolje upoznao Maxin svijet, Randy traži da provede noć u njezinu stanu. Caroline radi na tome da dobije dozvolu za točenje pića u desertnom baru.

5. sez., 20. ep. - 26. listopada
Kad odvjetnička tvrtka koja želi zaposliti Randyja pozove njega i Max na večeru u novi moderni restoran, večer pođe po zlu jer se Max ne sviđaju njihova jela.5. sez., 21. - 22. ep. - 27. listopada
Max i Caroline trebaju više prostora za svoj renovirani desertni bar i učinit će sve da odrješitu vlasnicu picerije iz susjedstva nagovore da im prepusti svoj ured.

Max i Caroline saznaju da je Han u nevolji jer ne može platiti kockarski dug koji je nakupio kladeći se na ženski tenis.

Seriju 'Cure bez love' pratite od ponedjeljka do subote na Domi TV.Tagovi