Cure bez love, 2. - 7. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Ovaj klasični sitcom obogaćen je novim, suvremenim i mladenačkim elementima, a dvije glavne protagonistice svakom epizodom iznova dokazuju da život može biti zabavan čak i kad nemaš love!

 4. sez., ep. 17.- 18. - 2. listopada

 Max pokušava zavesti Nashita, zgodnoga novog konobara u restoranu The High, iako vlasnica restorana Joe zabranjuje ljubavne afere među zaposlenicima.

Kad ih Sophie odvede u kupnju haljina za djeveruše, Max i Caroline šalju ekipu iz zalogajnice da skriju najružnije, imajući na umu Sophien neobičan ukus, nastojeći tako izbjeći potpuno poniženje.

4. sez., ep. 19.- 20. - 3. listopada

Max i Caroline nastoje uvesti Nasha u svijet manekenstva da bi zaradile kao njegove menadžerice. Također, Sophie i Oleg pokušavaju biti u celibatu 30 dana prije vjenčanja.

Maxin i Carolinein pokušaj da ubace Nasha u svijet manekenstva propada kad iz Irske stiže njegova majka da bi ga vratila kući.

4. sez., ep. 21. -22.. - 4. listopada

Max i Caroline pomažu oko otvaranja nove podružnice The Higha na aerodromu JFK, a Sophie otkriva da se Oleg možda želi oženiti njome sa skrivenim motivom.

U zadnjoj epizodi četvrte sezone Max i Caroline imaju zadatak izvući Sophienu vjenčanicu s carine i sigurno je prevesti do crkve za njezino veliko vjenčanje.

 

5. sez., ep. 1. - 2. - 5. listopada

Max, Caroline i ekipa iz zalogajnice zajedno prosvjeduju kad grad želi srušiti zalogajnicu i šalter za kolače kako bi izgradio novo kino I-MAX. Uvjerena da očekuje dijete, Sophie uzima mnogo testova za otkrivanje trudnoće.

Max i Caroline skraćeno rade u baru sa sokovima u teretani kako bi se besplatno koristile tuševima jer se njihov tuš kod kuće pokvario. Caroline se sukobila sa skupinom bogatih mama koje su ljubomorne zato što je privukla pozornost seksi trenera.


5. sez., ep. 3. - 4. - 6. listopada

Kada djevojke slučajno sretnu Carolineina bivšeg dečka Andyja koji je sada nanovo zaručen, Caroline se pita nije li pogriješila jer on od sveg srca podupire svoju novu zaručnicu u njezinoj karijeri.

Nakon što Max i Caroline odbiju prodati svoje kolače umjetniku zvanom I zato što je u njih htio staviti koktel-hrenovke, svi počinju bojkotirati Maxinu i Carolineinu prodavaonicu kolača.

5. sez., ep. 5. - 6. - 7. listopada


Han osjeća da ekipa zalogajnice nije složna pa traži da svi iziđu u Escape Room Club. Ali večer zajedništva pođe po zlu kad se svi nađu zaključani u sobi s temom Alise u zemlji čudesa.

Max je zbunjena i znatiželjna kad se novi dečko s kojim hoda libi intimnih odnosa jer nije redovit ondje dolje. Sophie i Oleg trude se iz petnih žila napraviti dijete.


 

Seriju 'Cure bez love' pratite od ponedjeljka do subote na Domi TV.Tagovi