novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Cure bez love

img placeholder
,
hr_HR

SUB 09.45

(2 Broke Girls), SAD, 2013., humoristična serija
3. sezona, 24 epizode


Tvorci serije: Michael Patrick King, Whitney Cummings
Izvršni producent: Michael Patrick King

Glume:
Kat Dennings - Max Black
Beth Behrs - Caroline Channing
Garrett Morris - Earl
Jonathan Kite - Oleg
Matthew Moy - Han Lee
Jennifer Coolidge - Sophie Kachinsky

Doma TV donosi treću sezonu urnebesne humoristične serije o prijateljstvu između dvije potpuno različite djevojke čiji se životni putovi isprepletu zahvaljujući zajedničkom životnom snu. Nakon što su pronašle prostor za svoju slastičarnicu, Max i Caroline na samom početku sezone uživaju u uspjehu. Međutim, pred njima je još mnogo izazova koje moraju uspješno savladati kako bi uistinu ostvarile svoje snove.


'Cure bez love'
je zabavna, nagrađivana humoristična serija o neobičnome prijateljstvu koje je razvije između dviju vrlo različitih djevojaka koje konobare u zalogajnici u pomodnom njujorškome kvartu. Naime, sarkastična Max Black (Kat Dennings) i bivša bogatašica Caroline Channing (Beth Behrs) zbliže se zahvaljujući zajedničkom životnom snu – obje jednoga dana žele biti uspješne vlasnice slastičarnice s domaćim kolačićima. Samo im jedna prepreka stoji na putu – nemaju love. Ubrzo počnu zajedno skupljati novac za pokretanje posla, a početni im je cilj 250.000 dolara. Pomalo, ali sigurno, njih se dvije svakim tjednom približavaju svojem cilju, dok istovremeno postaju najboljim prijateljicama. U zalogajnici su pak okružene ostatkom svoje otkačene „obitelji“ čiji su članovi koketni kuhar Oleg (Jonathan Kite), 75-godišnji Earl (Garrett Morris) koji je uvijek u trendu usprkos godinama, vlasnik Han (Matthew Moy) koji uvijek svima želi udovoljiti i Sophie (Jennifer Coolidge), ekscentrična susjeda djevojaka koja provodi većinu slobodnog vremena u zalogajnici.


Na kraju druge sezone, Max i Caroline su igrom slučaja pronašle neiskorištenu prostoriju u zalogajnici s prozorom koji gleda na ulicu. Obje su odmah zaključile da je to savršeno mjesto gdje mogu otvoriti svoju novu slastičarnicu. U trećoj sezoni, gledatelji će stoga imati priliku vidjeti kako će se njihova proizvodnja kolačića razvijati nakon početnog uspjeha, te s kakvim će se novim izazovima Max i Caroline suočiti na putu prema ostvarenju svojih snova, ali i što će se događati u njihovim privatnim i ljubavnim životima.
Nagrade i nominacije:

• PRIMETIME EMMY AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji izvanrednog dizajna produkcije u polusatnom ili kraćem programu
- 2012.-2015. - nominacija u kategoriji izvanrednog ostvarenja u kinematografiji u seriji snimanoj s više kamera
- 2015., 2012. - nominacija u kategoriji izvanredne montaže slike u humorističnoj seriji
- 2013.– nominacija u kategoriji
- 2012. – nagrada za izvanrednu umjetničku direkciju u seriji snimanoj s više kamera

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2015.,2014. – nominacija u kategoriji omiljene humoristične serije
- 2014. – nominacija u kategoriji omiljenih prijateljica s televizije
- 2012. – nagrada za omiljenu novu humorističnu seriju

• TEEN CHOICE AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji najbolje humoristične serije
- nominacija u kategoriji najbolje nove ženske televizijske uloge (Beth Behrs)

• TV GUIDE AWARDS
- 2013. – nominacija u kategoriji omiljene humoristične serije
- 2012. – nominacija u kategoriji omiljene nove TV serije

• BMI FILM & TV AWARDS
- 2013. – nagrada za najbolju glazbu u TV seriji (Peter Bjorn and John)

• YOUNG ARTIST AWARDS
- 2013. – nominacija kategoriji najbolje gostujuće glumačke izvedbe u TV seriji za glumce od 11 do 13 godina (Jake Elliott)

 

O glumcima:

KAT DENNINGS
(Max Black)

Dennings je postala poznata po ulogama u filmu 'Nick i Norah: Spoj za jednu noć', za koji ju je Međunarodna novinarska akademija nominirala za nagradu Satellite, i onoj u filmu 'Junfer u četrdesetoj'. Glumila je u filmskoj adaptaciji serije stripa 'Thor' zajedno s Natalie Portman, Chrisom Hemsworthom i Stellanom Skarsgårdom. Dennings također glumi u sljedećim filmovima: 'Zemlja snova', 'Defendor', 'Čarobni kamen', 'The Answer Man', 'Kućna zečica', 'Charlie Bartlett', 'Digni glas', 'U dolini', 'London' i 'Kuća debele mame 2'. Godine 2005. izabrana je da sudjeluje na prestižnom Sundance Filmmaker's Labu na kojemu je s Robertom Redfordom radila na 'Zemlji snova' Dantea Harpera.

BETH BEHRS
(Caroline Channing)

Behrs je rođena u Lancasteru u Pennsylvaniji, a odrasla u Lynchburgu u Virginiji. Počela je glumiti u kazalištu kad je imala pet godina. Kad je imala 15, njezina se obitelj preselila u okrug Marin blizu San Francisca, gdje je Behrs počela studirati i glumiti u Tonyjem nagrađivanom Američkom konzervatorskom kazalištu (ACT). Dok je studirala na ACT-u, glumila je u svjetskoj premijeri mjuzikla 'Conversations: The Music of Simon and Garfunkel' i premijeri kazališnog komada Jeffreyja Hatchera na Zapadnoj obali, 'Korczak's Children'. Također je glumila u televizijskim reklamama i pozirala na plakatima.

GARRETT MORRIS
(Earl)

Morris je scenarist, glumac, pjevač, skladatelj i komičar s više od 50 godina iskustva u zabavljačkoj industriji. Rođen i odrastao u New Orleansu, Morris je glumio od malih nogu. Kao član baptističke crkve u kojoj je njegov djed propovijedao, otkrio je svoju strast kada je pjevao u crkvenom zboru i sudjelovao u crkvenim predstavama. Nakon što je završio studij za glas i skladanje na Sveučilištu Dillard, preselio se u New York kako bi nastavio usavršavati svoj vokal na Juilliardu.
Morris, koji je bio dio prvotne glumačke postave u legendarnoj emisiji sa skečevima 'Saturday Night Live', a odigrao je više od 70 uloga u filmovima i na televiziji. Njegove televizijske uloge uključuju 'The Jamie Foxx Show', 'Martin', 'Hunter', 'The Jeffersons', a glumio je i u 'Besramnicima'. Morris se pojavljuje u sljedećim filmovima: 'Cooley High', 'Car Wash' i 'Jackpot', za koji je bio nominiran za nagradu Spirit. Također je surađivao kao režiser na nagrađivanom kratkometražnom filmu 'Lying Right Here'.

JONATHAN KITE
(Oleg)

Rođen i odrastao u Chicagu, Kite je ušao u svijet kazališta komedije vrlo rano. Diplomirao je umjetnost kazališne glume na Sveučilištu Illinois Urbana – Champaign i istovremeno radio improvizacije sa skupinom Second City. Godine 2003. Kite se preselio u Los Angeles kako bi radio na svojoj glumačkoj karijeri.
Kite se pojavljuje u televizijskim serijama 'Odgoj za početnike' i 'In the Flow with Affion Crockett'.

MATTHEW MOY
(Han Lee)

Rođen i odrastao u San Franciscu, Moy je slijedio svoju ljubav prema animiranim filmovima i počeo studirati čitanje tekstova. Imao je zapažene uloge u uspješnim televizijskim serijama kao što su 'Stažisti', 'iCarly' i 'Kako sam upoznao vašu majku', a posuđuje glas u humorističnoj animiranoj seriji 'Steven Universe'.

JENNIFER COOLIDGE
(Sophie)

Coolidge je rođena u Bostonu, a diplomirala je kazalište na koledžu Emerson, nakon čega se odselila u Los Angeles. Ondje se pridružila poznatoj trupi komičara Groundlings, gdje je nastupala uz Willa Ferrella. Svoju prvu televizijsku ulogu ostvarila je u devedesetima u legendarnoj humorističnoj seriji 'Seinfeld', nakon čega je glumila i u serijama 'Saturday Night Special', 'King of the Hill', 'Frasier', 'Prijetelji', 'Svijet prema Jimu', 'Joey', 'Reži me', 'Tajni život američkog tinejdžera' i 'Glee'.
Osim na televiziji, ostvarila je i brojne zapažene uloge na velikome platnu. Tako ju je publika imala prilike vidjeti u filmovima kao što su 'Plavuša s Harvarda', 'Prave face', 'Austin Powers 2: Špijun koji me hvatao', 'Zoolander', 'Seks i grad', 'Pepeljuga' i 'U parku Jane Austen', no najpoznatija je po ulozi Stiflerove majke u svim nastavcima komedije 'Američka pita'.
 

 

 

 

 Tagovi