Cure bez love, 12. - 16. veljače

cure bez love 5 - 20
,
hr_HR

Ovaj klasični sitcom obogaćen je novim, suvremenim i mladenačkim elementima, a dvije glavne protagonistice svakom epizodom iznova dokazuju da život može biti zabavan čak i kad nemaš love!

5. sez., ep. 14. - 15. - 12. veljače

Caroline muči grižnja savjesti kad sazna da holivudski scenaristi neće i Max uključiti u filmsku priču. Randy, novi holivudski dečko, razmazio je Max. Randy zakaže spoj Caroline i svog prijatelja Boba.

Max čuva Randyjeva psa koji joj pobjegne s kanibalističkim serijskim ubojicom. Caroline dogovara susret s glumicama zainteresiranima da u filmu glume nju.

5. sez., 16. - 17. ep. - 13. veljače

Caroline potpisuje prava za film o svome životu. Max je nesretna jer Randy prekida s njom i Caroline unajmljuje autobus za tulum kako bi je utješila.

Kada djevojke odlaze u zatvor u posjet Carolineinu ocu Martinu, kažu mu da Carolinein novac od filma kane uložiti u pretvaranje svog šaltera u desertni bar.

5. sez., 18. - 19. ep. - 14. veljače

Djevojke traže veći prostor za svoj desertni bar i Han ih spaja s Evie, agenticom za nekretnine koja je zaljubljena u njega. Randy iznenada dolazi u zalogajnicu u nadi da će se pomiriti s Max.

Kako bi bolje upoznao Maxin svijet, Randy traži da provede noć u njezinu stanu. Caroline radi na tome da dobije dozvolu za točenje pića u desertnom baru.

5. sez., 20. - 21. ep. - 15. veljače

Kad odvjetnička tvrtka koja želi zaposliti Randyja pozove njega i Max na večeru u novi moderni restoran, večer pođe po zlu jer se Max ne sviđaju njihova jela.

Max i Caroline trebaju više prostora za svoj renovirani desertni bar i učinit će sve da odrješitu vlasnicu picerije iz susjedstva nagovore da im prepusti svoj ured.

5. sez., 22. ep. - 16. veljače

Max i Caroline saznaju da je Han u nevolji jer ne može platiti kockarski dug koji je nakupio kladeći se na ženski tenis.

Humorističnu seriju 'Cure bez love' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi