CSI Miami, 25. - 30. svibnja

CSI Miami, 2. sezona - 2
,
CSI Miami, 2. sezona - 2
hr_HR

Forenzička drama brzog tempa 'CSI: Miami' prati ekipu istražitelja iz južne Floride koji se koriste najsofisticiranijim znanstvenim metodama, ali i konvencionalnim policijskim radom u svrhu rješavanja zločina...

2. sezona, epizoda 14 - 25. svibnja

Alexx i Delko stižu na mjesto zločina, kojim se požar širi munjevitom brzinom. Šumar Rick ostavi ih s tijelom lovca Wadea, u uvjerenju da je požar pod kontrolom. Na Wadeovom tijelu vidljiva je rana od metka, ali oružja nema u blizini. Tijekom rutinskog procesa istražitelji se u zadnji tren uspiju spasiti od podivljale vatre, no tu njihovim nevoljama nije kraj. Čeka ih istraga ubojstva dvadeset petogodišnjakinje, koja ih vodi u potragu za seksualnim zlostavljačem.

2. sezona, epizoda 15 - 26. svibnja

Mrtvo tijelo fotografa, koji je slijedio poznate osobe u nadi da će ih uhvatiti u kompromitirajućoj poziciji, istražitelje vodi do dvije filmske zvijezde, ali i do novog slučaja ubojstva. Naime, lokalnog policajca anoniman poziv na broj 911 vodi do mjesta prometne nesreće, ali on ubrzo shvati kako nije riječ o uobičajenom slučaju. Na mjesto nesreće stižu i Alex i Horatio, koji su sigurni da je žrtva preživjela nesreću i nakon toga bila ugušena, no postavlja se pitanje zašto bi netko prvo ubio, a potom pozvao pomoć...

2. sezona, epizoda 16 - 27. svibnja

U mirnom miamijskom predgrađu bivši profesionalni surfer Ted pronađen je ubijen, a njegova žena Joanne i osamnaestogodišnji sin Jason pretučeni su i vezani. Pronalazak heroina u Jasonovoj sobi navodi na zaključak da je on kriomice dilao drogu. Osim toga, pronađen je Joannin pozitivan test na trudnoću, a obzirom da se žrtva podvrgla vazektomiji, jasno je kako dijete nije njegovo. Pred istražiteljima je sada raspetljavanje mreže obiteljskih izdaja.

2. sezona, epizoda 17 - 28. svibnja

Horatio stupa na scenu nakon pljačke blindiranog kamiona koji je prevozio veliku svotu novca iz banke. Vozač je tijekom pljačke ubijen, a Horatio puca u jednog od lopova. Ostali pobjegnu s plijenom, ali ispadne kako je novac falsificiran. Sada CSI tim mora razotkriti što se dogodilo s novcem iz banke prije no što je zamijenjen lažnim. Horatiju dan dodatno pogorša Yelinino špijuniranje.

2. sezona, epizoda 18 - 29. svibnja

U luksuznom susjedstvu Coconut Grovea izraelski mafijaš Avi Golan teturajući napusti svoju kuću dok mu prsa krvare, a u obližnjem ga parku nožem dokrajči neprimijećeni ubojica. Horatiju je potpuno jasno kako je riječ o profesionalno obavljenom poslu, s obzirom na način ubojstva i Avijevu prošlost. Među pripadnicima CSI tima Speedle primijeti nekoga koga ne poznaje, a dotični pokuša ukrasti vrijedan dokaz.

2. sezona, epizoda 19-20- 30. svibnja

Cijenjeni reporter Josh Dalton i pomoćnik mjesnog vijećnika, Mike Griffith, odlaze u napuštenu zgradu u četvrti Golden Triangle, poznatoj kao utočište brojnim krijumčarima droge. Dolazi do pucnjave u kojoj Mike pogiba, ali Josh ostaje neozlijeđen. Horatio prepozna Joshevo ime iz članka u kojem je ovaj prije nekoliko godina bio oštro napao CSI istražitelje.

Nakon što zaustavi auto, policajac izgubi svijest i umre. Horatio postane sumnjičav kada unutarnja kontrola krene istraživati uzrok smrti. U međuvremenu, Calleigh pomaže zlostavljenoj ženi, a Yelina se počinje viđati sa suparnikom Horatia, koji vodi istragu unutarnje kontrole.

Drugu sezonu legendarne serije 'CSI Miami' ne propustite od ponedjeljka do subote u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 Tagovi